Ana sayfa Güncel Haberler Özge Özder’in minik kızı… Hilal Altınbilek ve Selin Genç’ten Adana pozları…

Özge Özder’in minik kızı… Hilal Altınbilek ve Selin Genç’ten Adana pozları…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya sayfaları hayranları tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. Hem özel hayatlarından fotoğraflar hem de yer aldıkları dizilerin setlerinden yaptıkları paylaşımlarla ünlü isimler hayranlarının markajında. Özge Özder, Hilal Altınbilek ve Selin Genç, ekrandaki dizileriyle gündemdeler şu sıralar…Bu üç ünlü isimden gelen son pozlara bir göz atalım…

İlk sırada Hilal Altınbilek var. Oyuncu, atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Züleyha ile gündemde. Başarılı oyunculuğu ile büyük takdir görüyor.

Çekimleri Adana’da yapılan dizi nedeniyle çoğu zaman İstanbul’da olamıyor. Bu nedenle de yakın bir arkadaşının ziyareti ile mutlu olmuş oyuncu.

Geçtiğimiz aylarda birlikte Kapadokya’ya da gittikleri arkadaşı Başak Özdemir ile otel odasından bir pozlarını paylaşmış oyuncu. Dizi için Adana’da bulunan oyuncu, kaldığı otelden zaman zaman paylaşımlar yapıyor. Bu kez arkadaşı ile vermiş pozunu…

Özge Özder'in minik kızı... Hilal Altınbilek ve Selin Genç'ten Adana pozları... 10

Gelelim Özge Özder’e. Oyuncu büyük bir mutluluk yaşıyor şu sıralar. 11 Şubat’ta dünyaya gelen kızı Eva Luna’yı büyütmekle meşgul.

Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya’yı oynayan Özge Özder, bir süre ara verdiği diziye de geçtiğimiz hafta dönmüş ve çekimlere başlamıştı.

Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, mutluluğunu instagram hesabından takipçileriyle de paylaşıyor. Kızının 40’ının çıkmasından sonra yüzünü biraz daha göstermeye başladı.

İşte Eva Luna’nın son hali…

Özge Özder'in minik kızı... Hilal Altınbilek ve Selin Genç'ten Adana pozları... 11

Selin Genç de Bir Zamanlar Çukurova setinden aşağıdaki pozu vermiş. Dizinin sevilen ismi Haminne’si Serpil Tamur ile sette beklerken çekmiş pozu.

Dizinin Gülten’i olarak ilk oyunculuk denemesiyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Selin Genç, instagram paylaşımlarıyla da takipçilerini mutlu ediyor. İşte bu da setten bir anı…

Özge Özder'in minik kızı... Hilal Altınbilek ve Selin Genç'ten Adana pozları... 12