Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti dizisinden önemli dersler çıkarttı!

Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti dizisinden önemli dersler çıkarttı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Doğukan Güngör ilk olarak Zümrüdüanka isimli dram dizisinde büyük dikkat çekmişti. Ancak Kızılcık Şerbeti dizi projesinin oyuncu adına ne kadar önemli hale geldiğini de son 1 yıllık süreçte görmekteyiz.

Bir dizi hikayesi ile izleyicileri büyüledi ve elde ettiği müthiş reytingler ile geçen sezona damgasını vurdu. Yeni sezonda yine çok iyi bir hikaye ve oyunculuk performansı ortaya konulması ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizi projesi Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı şimdiden başardı.

Doğukan Güngör de canlandırdığı Fatih karakteri ile hikayenin en önemli isimlerinden birisi konumunda bulunuyor. Brand Week İstanbul söyleşisine katılan ünlü oyuncu dizinin kendisini ne kadar çok etkilediğini şu sözlerle anlattı:

“Her yerde birilerine dokunduğu için bu iş devam eder mi diye bir beklentiyle hareket etmedim. Oynadığım karakter ile kendi karakterim asla bir değil. Bu dizinin dini tarafı olması, benim Doğukan olarak oynamam hayattaki empatim açısından da çok iyi oldu.”

Canlandırdığı karakter muhafazakar bir ailede yetişen bir gencin hikayesini anlatıyor. Doğukan Güngör, yabancısı olduğu bir ortamı yaşamanın ve onu izleyicilere kabul ettirmenin çabasını sergiliyor.

Oyuncu, “Bence bütün toplumlarda bir şeye tutunma, ait olma ihtiyacı olduğu için, sanki karşı tarafa kulaklarımızı ve gözlerimizi hep kapatmışız. Karakterim sebebiyle bu tarafın da fikirlerini anlamaya çalışıyorum” diye konuştu.