Ana sayfa Dizi Haberleri Doğukan Güngör sette bazen Fatih oluyor, Sıla Türkoğlu da zor anlar yaşıyor!

Doğukan Güngör sette bazen Fatih oluyor, Sıla Türkoğlu da zor anlar yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğukan Güngör’ün Kızılcık Şerbeti’ndeki Fatih’e bir konuda çok benzediği ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Doğukan Güngör, Cuma akşamları milyonları ekrana çeken Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih karakteri ile kariyerinde güçlü adımlar atmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, partneri Sıla Türkoğlu ile de çok başarılı bir uyum sergiliyor. İki oyuncunun karakterleri de içselleştirmiş olması, ekrana yansıyan önemli bir detay.

Zümrüdüanka dizisindeki Hamit karakteri ile oyunculuk macerasına 2020 yılında başlayan Doğukan Güngör için son 3 yıl çok hızlı geçti. Hakim dizisinin yanı sıra bu sezonun en çok konuşulan projelerinden Kızılcık Şerbeti’nin erkek başrolü olan oyuncu, milyonlarca hayrana da yakın zamanda ulaştı.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da adını duyuran oyuncu, Sıla Türkoğlu ile partner olması sonrasında sosyal medyada da adından çok konuşturan birisi haline geldi. Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakteri ile benzerliğinin olup olmadığı da merak edilen bir konu.

İzleyicilerin bu konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Doğukan Güngör, pek de benzer yanlarının olmadığını düşünürken, partneri Sıla Türkoğlu uyardı. Türkoğlu, “Ben söyleyeyim mi, agresiflik” diyerek Fatih’in agresif halinin partnerinde de olduğunu ifade etti.

Doğukan Güngör ise, “Konuyla alakalı, agresifliğin neyle oluştuğu ile alakalı. Benim de zaman zaman çıkışlarım oluyor” dedi.

Doğukan Güngör sette bazen Fatih oluyor, Sıla Türkoğlu da zor anlar yaşıyor! 7

Sıla Türkoğlu, partnerinin bir anda agresifleştiğini ama sonrasında da hemen normale döndüğünü ifade etti. Türkoğlu, “Sette sürekli birlikteyiz. Doğukan ile tartışıyoruz. Bir anda Fatih gibi bir şeye yükseliyor ve beş dakika sonra ‘barışalım’ oluyor. Fatih’te de o var” dedi.

Doğukan Güngör de bu durumu kabullendi. Güngör, “Doğru, güzel bir tespit. Kendimden, deneyimlerimden bir şeyler yakalayıp, sunmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Sıla Türkoğlu’nun Eylül ayından bu yana sette birlikte zaman geçirdiği partnerini bu kadar iyi tanıması ve aralarında çok iyi bir iletişim oluşması da dikkatleri çeken bir başka detay oldu.

Doğa ile Fatih karakterleri, Kızılcık Şerbeti projesinin ana hikayesinde öne çıksalar bile, son dönemde özellikle Kıvılcım ile Ömer ve Nursema’nın hikayedeki ağırlıklarının fazlalaştığını da söylemek mümkün.