Ana sayfa Dizi Haberleri Doktorlar dizisinin Zenan’ı olarak hafızalara yerleşen Melike Güner çok tartışılacak bir dizide çok farklı bir rolle dönüyor!

Doktorlar dizisinin Zenan’ı olarak hafızalara yerleşen Melike Güner çok tartışılacak bir dizide çok farklı bir rolle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında dünyaya gelen Melike Üner, 2000 yılında başladığı kariyerinde bir dönem birbiri ardına projelerde yer alarak önemli tecrübeler biriktirdi. Ekmek Tekneki, Gülbeyaz ve Doktorlar gibi unutulmaz dizilerde izlediğimiz oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor.

2006 ile 2011 yıllarında büyük başarı kazanan Doktorlar isimli dizideki Zenan karakteri ile hafızalara yerleşen Melike Güner, ayrıca İffet isimli dram dizisinde de bulundu. 2014 yılından sonra uzunca bir süre setlerde gözükmeyen oyuncu, 2021 yılında Yalancılar ve Mumları isimli dizi projesiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ancak bir talihsizlik sonucu dizinin düşük reytingler alarak 5. bölümde yayından kaldırılması oyuncunun hayranlarını çok üzdü.

Basına yansıyan haberlere göre Melike Güner yeni sezonda herkesin merakla beklediği Ömer isimli dizide rol alacak. Shitsel isimli İsrail yapımı dini dizinin yerli uyarlaması olan Ömer, daha şimdiden merak edilen ve tartışma yaratması beklenen bir yapım olarak anılıyor.

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır ikilisinin başrolde yer alacak olmasının kesinleşmesi ile birlikte Ömer dizisine olan ilgi biraz daha arttı. Barış Falay da hikayede yer alan önemli isimlerden birisi oldu.

Doktorlar dizisinin Zenan'ı olarak hafızalara yerleşen Melike Güner çok tartışılacak bir dizide çok farklı bir rolle dönüyor! 8

Shitsel isimli dizi Musevi bir ailenin hayat hikayesini anlatıyor. Bu aile dini hassasiyeti yüksek bir hayat yaşıyor ve dizide karakterlerin güncel hayat ile, geçmişten gelen inançların nasıl şekillendiği anlatılıyor. Tabii ki hayatın içinde değişimin ne kadar güçlü olduğunu da gösteren Shitsel dizisinin uyarlaması olarak Ömer de Müslüman bir ailenin güncel hayat ile yaşanan değişimleri gözler önüne serecek.

Muhafazakar bir aile içinde Ömer isimli müezzin olan bir gencin, kendisinden yaşça büyük olan ve bir de çocuğu bulunan, dul bir kadına aşık olması ile gelişecek olan bu süreç dizi hayranlarına çok farklı bir deneyim yaşatacak gibi gözüküyor.

Doktorlar dizisinin Zenan'ı olarak hafızalara yerleşen Melike Güner çok tartışılacak bir dizide çok farklı bir rolle dönüyor! 9

İşte 2023 yılının çok konuşulacak Ömer dizisinde yer alacak isimlerden birisi de Melike Güner olacak. Geçen yılki beş bölümlük dizi deneyimini saymazsak, 8 yıldır ekranda uzakta kalan tecrübeli oyuncu için yeni dizi hayranları ile yeniden televizyonda buluşmasını sağlayacak.

Melike Güner, Çiçek isimli karakteri canlandıracağı dizide, Müezzin Ömer’in görev yaptığı caminin aşevinde ihtiyaç sahiplerine yemek yapan bir kadın karakteri ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Star TV’de 2023 yılında ekrana gelecek Ömer dizisinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Zerrin Sümer, Merve Dizdar, Muharrem Türkseven, Gülçin Kültür Şahin, Gamze Karaduman, Onur Bilge ve Emre Taşkıran gibi isimlerin de dizinin kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı.