Ana sayfa Sosyal Medya İyilik dizisiyle yıldızını parlatan Sera Kutlubey için kapılar sonuna kadar açık!

İyilik dizisiyle yıldızını parlatan Sera Kutlubey için kapılar sonuna kadar açık!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Sera Kutlubey, Zalim İstanbul isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koymuş ve büyük bir kariyer çıkışı sergilemişti. Bu dizinin ardından da birçok rol teklifi alan oyuncu, ikinci sezonu devam eden İyilik isimli dram dizisinde başrolde yer alıyor.

Başarılı performansı ile göz dolduran, sosyal medyada da büyük destek gören oyuncu, İyilik dizisinde Damla karakteri ile yer alıyor. Oyuncunun ekrana yansıyan başarısı da ödülle taçlandırıldı. İnovasyon ve Başarı Ödülleri sahiplerine verildi. “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi olan Sera Kutlubey de büyük gurur yaşadı.

İyilik dizisiyle yıldızını parlatan Sera Kutlubey için kapılar sonuna kadar açık! 21

Dizide farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkan, sert kadın rolünü de gayet başarılı şekilde canlandırabileceğini ortaya koyan oyuncu, son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak kabul ediliyor.

Güzelliği ile de dikkat çeken Sera Kutlubey, yapımcıların yakından takip ettiği ve çok sayıda teklif alan isimlerden birisi olmayı başardı.

İyilik dizisinin ne kadar süreceği bilinmiyor ama oyuncunun yeni yıl ile birlikte isminin birçok projede geçmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.