Ana sayfa Dizi Fragmanları Dokuz Oğuz dizisi 2. bölüm büyük bir sınav olacak!

Dokuz Oğuz dizisi 2. bölüm büyük bir sınav olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Dokuz Oğuz dizisi, askerlerin kahramanlık hikayesini anlatıyor. Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici görüntüleri var. Askerlerin kahramanlık mücadelesini aksiyonu bol sahnelerle anlatan Dokuz Oğuz dizisinin ilk bölümünün reytinglerde beklentilerin biraz altında kalması da dikkat çekmişti. Dizinin ikinci bölümü, reytingler noktasında aynı zamanda büyük bir sınav niteliği de taşıyor.

Dokuz Oğuz dizisinin 2. yeni bölümü 4 Şubat Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının detayı ise şöyle: Yüzbaşı Batur Karanlık’ın karşısına çıkan gizemli genç kadına karşı şüpheleri artarken timin karargâhla da iletişimi kesilmiştir. Oğuz Timi şimdi Türk obasını hem kamyonetteki bombadan hem de hızla yaklaşan teröristlerden korumak zorundadır. Çünkü obanın cehenneme dönmesi an meselesidir.

Batur Yüzbaşı tehlikenin boyutuna rağmen timiyle birlikte ne pahasına olursa olsun teröristlere geçit vermeyecektir. Ancak genç kadından gelen beklenmedik hamle hem Oğuz Timi’nde hem de terörist başı Lee’de büyük bir şaşkınlık yaratır.

Batur’un genç kadınla ilgili kafası daha da karışırken öfkeden deliye dönen Lee; Oğuz Timi’ni alt etmek ve Türk konar göçerlerin canını yakmak için son kozunu oynayacaktır.

Yüzbaşı Batur komutasındaki Oğuz Timi ülkesinden kilometrelerce uzakta, soydaşları için Lee ve adamlarıyla mücadele ederken “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”nin gücünü kırmak isteyen hain odaklar boş durmaz, Ankara’da yeni bir şeytani planı devreye sokar…