Ana sayfa Dizi Fragmanları Dokuz Oğuz dizisi Cumartesi günü etkili bir başlangıç yapacak!

Dokuz Oğuz dizisi Cumartesi günü etkili bir başlangıç yapacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeni başlayacak olan Dokuz Oğuz isimli asker dizisinin ilk bölümünü saat 20.00’da Fox TV’de izleyebilirsiniz. Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Işın ve Tuncer Salman gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi aksiyon dolu bir hikayeyi izleyicilerle buluşturacak.

Türk askerinin kahramanlık öykülerinden birisi daha izleyicilerle buluşacak. Dokuz Oğuz dizisinde 9 kişilik bir timin düşmanlarla mücadelesini izleyeceksiniz. Peki ilk bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni kurmak için titizlikle sürdürdüğü çalışmaların sonuna gelmiş ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık’ı tim komutanı olarak belirlemiştir.

Halen bir sınır karakolunda görev yapan Karanlık Yüzbaşı, Oğuz Timi’nin başına geçmeden önce, aylardır peşinde olduğu kırmızı listedeki bir terörist için planladığı operasyona çıkar. Aynı süreçte Tomris Albay da Nahçıvan’da askeri temaslarda bulunmak üzere yoldadır. Ancak Türk Dünyası Acil Müdahale Timi’ni daha kurulma aşamasında boğmaya kararlı şer odakları, bu iki Türk Subayı için çoktan düğmeye basmıştır…

Yüzbaşı Batur Karanlık komutasında yemin ederek göreve başlayan “Oğuz Timi” Özbekistan-Afganistan sınır bölgesinde yaşayan, Türk konar-göçerlerle ilgili gelen haberler üzerine harekete geçer ve soydaşlarına siper olmak için uzun bir yola çıkar.

Operasyon sırasında sürpriz bir şekilde Karanlık Yüzbaşı’nın karşısına çıkan genç kadın ise kafaları karıştırır. Gizemli tavırlarıyla Yüzbaşının ilgisini çekmeyi başaran bu kadın, dost mu düşman mı? Melek mi yoksa şeytan mı?..