Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeleri değiştiren yeni hamle!

Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeleri değiştiren yeni hamle!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti heyecan dolu 14. bölümüyle ekrana gelecek. Ömer’in büyük sırrını öğrenen Kıvılcım çok şaşırır, Ömer için üzülmüştür ancak yine de kağıt üstünde de olsa evli bir adamla birlikte olamayacağını söyler. Nilay ve Mustafa’nın, Kıvılcımların evinde kalacağı haberi Ünal ailesinde büyük üzüntü ve şaşkınlık yaratır. Pembe’nin bu işi çözmek için yaptığı girişimler olumlu sonuç vermeyince Abdullah devreye girecektir.

Doğa ve Fatih’in arasındaki gerginlik devam etmektedir. Fatih bir türlü karısını eve dönmeye ikna edemez ancak Doğa’nın bir emrivakiyle şirkette arkadaşlarıyla çalışmak zorunda kalması ikiliyi bir araya getirecek, soğuk rüzgarlar yavaş yavaş azalacaktır. Nursema ve Umut ilişkisi rayına oturmuştur.

Umut’un hastalanması ve Nursema’nın ona bakması nedeniyle daha da yakın bir hale dönüşecektir. Kayhan tarafından terk edilen Ecem, intikam almak amacıyla Pembe’ye gidip gerçek halini gösterecek, Pembe bu oyuna dahil olduğunu düşündüğü Kıvılcım ve Doğa’dan hesap soracaktır.

Leman’ın yanlış bir anlaşılma sonucu Alev ile Ömer arasında bir ilişki olduğuna inanması ve bunu hemen Pembe ve Abdullah’la paylaşması tüm dengeleri bir kez daha değiştirecektir.
“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 27 Ocak Cuma saat 20.00’de Show TV’de!