Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi 8. bölüm analizi; yine soluksuz izlenen bir bölüm!

Al Sancak dizisi 8. bölüm analizi; yine soluksuz izlenen bir bölüm!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ yine soluksuz izlendi… Al Sancak’ta dün akşam neler oldu? ‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki sekizinci bölümüyle yoğun ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

‘Al Sancak’, 8. Bölümüyle Total kategorisinde iyi reytingler elde etmeye de devam ediyor. Peki dizinin 8. bölümünde neler yaşandı? İşte yaşananlarla ilgili detaylar: Al Sancak’ta Ali ve Nadia’nın işbirliği yapması ile operasyonun başarıyla sonuçlanması ve Nadia ile Sacit Komutan’ın tanışması bölüme damga vurdu.

Thomas’ı kaçıran Amy ve Nadia, Pençe Timi’nin baskınına uğradı ve ortalık toz duman oldu. Bu baskın sayesinde Ali Yüzbaşı’nın planı devreye girdi ve Nadia’nın da bu plana dahil olduğu anlaşılmasın diye zeka oyunlarıyla örülü yeni bir strateji izlediler. Thomas’ı onların elinden kurtaran Pençe Timi kendilerinden hiç beklenmeyen bir hamle yaparak akılları daha da çok karıştırdı. Pençe Timi, Nadia ile Amy’nin oradan kaçmasına müsaade ettikten sonra Thomas’la ilgili yapacakları şaşırtıcı hamle sayesinde Ahtapot’u avlamaya bir adım daha yaklaştılar.

Tüm bunlardan sonra Ahtapot’un nezdindeki itibarını tamamen kaybeden Mithat, bir darbe de örgütten yedi ve kötü bir sürprizle karşılaştı. Çünkü kendisine teslim edilen bölgede artık onun dışında Ahtapot’un tetikçisi Boran Karadeli de söz sahibi olmaya başlayarak Türkiye topraklarına büyük ve kanlı bir eylemler düzenlemek için harekete geçti.

Nadia’nın Ali’ye karşı her zamankinden daha açık olacağı bir dönemde Ali, Nadia’dan öğrendikleri sayesinde ona ilk kez bir muhbir olarak değil de farklı bir gözle bakmaya başladı. Sacit ise Nadia ile ilgili öğrendiği yeni bir bilgi sayesinde onun Gülseren’in kızı Sıla olma ihtimalinden şüphelendi ve bu işin peşine düştü. Hatta Sacit bu uğurda Nadia ile üstü örtülü bir şekilde yüzleşti.

Öte yandan Selim ise Aslı’ya olan duygularını artık gizlemek istemedi ve bunun için önce Cengiz sonra da Çelebi’yle Aslı’nın adını vermeden dertleşti. Nihayetinde ona açılmak için hareket aldı ancak mesleklerine yürekten bağlı olan askerler için bu hiç de kolay değildi.

Çoktandır Mithat’ın ve Ahtapot’un radarına girmiş olan Sedef ise bu kanlı örgüt ve onların iş birlikçilerine karşı adaletin tecelli etmesi için büyük adımlar attı fakat bu durum Sedef’i Ahtapot için çok daha önemli bir av haline getirdi.

Mithat’ın başarısızlıkları sonrası Ahtapot’un devreye soktuğu korkusuz saha adamı Boran Karadeli, soluğu Ali’nin karşısında aldı ve ondan hem canını hem de muhbirin adını öğrenmek için korkusuzca saldırıya geçti. Hiçbir eylemden eli boş dönmeyen Boran, Ali Yüzbaşı’dan istediklerini alabilecek midir?

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizide ayrıca şu isimler de bulunuyor:

” R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Osman Soykut, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel.”

Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.

Al Sancak dizisinin 30 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak 9. bölümünden ilk fragman da yayınlandı.