Ana sayfa Sosyal Medya Dokuz Oğuz dizisinin başrol oyuncusu Yasemin Allen, gerçekliği tüm çıplaklığıyla ortaya koydu!

Dokuz Oğuz dizisinin başrol oyuncusu Yasemin Allen, gerçekliği tüm çıplaklığıyla ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlanan Dokuz Oğuz dizisi, deprem felaketi sonrasında yeni bölümleri ile ekranda yer almadı. Fox TV’nin normal yayın sürecine geçmeye başlaması ile birlikte dizinin 3. bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı da merak konusu oldu.

Dokuz Oğuz dizisinde başrollerde Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Işın, Dağhan Külegeç gibi önemli isimler bulunuyor. Aksiyon projelerindeki başarısı ile bilinen Yasemin Allen, hikayede Albay Tomris karakteri ile sert bir kadın asker görüntüsü çiziyor.

Ancak deprem felaketi sonrasında ünlü oyuncunun içi yanıyor. Başkalarının hayatlarını yaşama biçimine yönelik olarak sosyal medyada ortaya çıkan eleştirilerden bıkan oyuncu, adeta isyan ediyor.

Dokuz Oğuz dizisinin başrol oyuncusu Yasemin Allen, gerçekliği tüm çıplaklığıyla ortaya koydu! 8

Sosyal medyada başkalarının hayatlarını izleyip, bunu eleştirenlere tahammülü kalmadığı anlaşılan oyuncu, herkesi gerçekliğe davet ediyor. Depremzedelere destek için yardım faaliyetlerine katılan, sosyal medya hesaplarından yönlendirmeler yapmaya çaba harcayan ve böylelikle bölgedeki insanların sesini duyurma çabasında olan oyuncu, bu süreçte vicdan muhasebesini de ortaya koyan bir çıkışta bulundu.

Yasemin Allen, “Herkes ülkenin içinde bulunduğu, yurttaşlarının içinde bulunduğu bu trajediden dağılmış vaziyette zaten” diyerek, içinde bulunduğumuz durumu açıkladı.

Sosyal medyada büyük sözler söyleyenleri klavye kahramanları olarak nitelendiren ve onların turbo moda geçerek, sürekli paylaşımlar yaptığını hatırlatan oyuncu, herkesin bir anda psikoloji uzmanı gibi olması halinden de rahatsız.

Ahkam keserek insanların egolarını tahmin ettikleri tespitini yapan Yasemin Allen’in şu sözleri ise gerçeğin çıplaklığını ortaya koyuyor:

“Sorumlulardan sorulamayan hesabın ve toplumun içinde kalan hıncın tanınan insanları linç etme isteği olarak dönmesi de ayrı dert… Canım yanıyor. Herkes birbirini rahat bıraksın.”

Dokuz Oğuz dizisinin başrol oyuncusu Yasemin Allen, gerçekliği tüm çıplaklığıyla ortaya koydu! 9

Ünlü oyuncunun aklında şu sıralarda dizi yok. Dokuz Oğuz dizi projesinin 3. yeni bölümünün 25 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşması bekleniyor. Fox TV’nin yayın akışında dizinin yeni bölümünün ekrana geleceği belirtilmiş durumda.