Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizi oyuncuları sette değil ama çok daha anlamlı bir çaba içinde!

Güzel Günler dizi oyuncuları sette değil ama çok daha anlamlı bir çaba içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Güzel Günler isimli dizi projesinde başrollerdi Binnur Kaya ve Ecem Erkek de yer alıyor. Leyla Tanlar, Burak Dakak, Zeynep Çamcı ve Olgun Toker gibi önemli isimlerin de kadrosunda bulunduğu dizinin milyonlarca hayranı var.

Güzel Günler dizisi hayatın içinden, insan odaklı bir hikaye sunuyor. Bu nedenle de izleyiciler bu diziyi çok beğendi. Bu sezonun farklı yapımlarından birisi olmasının yanı sıra, güçlü oyuncu kadrosu da izleyicileri bu yapıma çekiyor. Ancak şu sıralarda dizinin oyuncuları yeni bölümler için sette değil. Onlar çok daha önemli bir görev yapıyor.

6 Şubat’ta 9 saat arayla Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem felaketinin üzerinden 2 hafta geçti. 40 binin üzerinde ölen insanın yanı sıra, hala enkaz altında kalanların bulunduğu acı dolu günlerden geçiyoruz .100 binin üzerindeki yaralı ve milyonlarca insanın değişen hayatı…

Depremin açtığı acı dolu yaralar devam ederken, birçok ünlü isim gibi Güzel Günler dizisinin başrol oyuncuları Binnur Kaya ile Ecem Erkek de yardım faaliyetleri için bölgede bulunuyor.

Güzel Günler dizi oyuncuları sette değil ama çok daha anlamlı bir çaba içinde! 7

Gizem Karaca, Melek Mosso ve Hazal Subaşı’nın da bulunduğu oyuncu grubu ile birlikte Hatay’da depremden zarar gören insanların yardımına koşan Binnur Kaya ve Ecem Erkek, köyleri gezerek insanlara destek olmaya çalışıyor.

Ahbap Derneği gönüllüleri arasında yer alan oyuncular, halkın gönderdiği yardım malzemelerinin bölge insanına dağıtılması için köy köy dolaşıyor.