Ana sayfa Dizi Haberleri Dokuz Oğuz dizisinin verdiği mesaj milyonların kalbine ulaştı!

Dokuz Oğuz dizisinin verdiği mesaj milyonların kalbine ulaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmak için gün sayan dizilerden birisi de Dokuz Oğuz… Başrollerinde Kubilay Aka, Deniz Işın ile Yasemin Allen’in bulunduğu dizinin etkili bir hikayesi var ve güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturuldu.

Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Dokuz Oğuz, bir asker dizisi olarak öne çıkıyor. Daha önce Fox TV’nin Savaşçı dizisi ile elde ettiği büyük başarıyı bakalım Dokuz Oğuz da sergileyebilecek mi?

Dokuz Oğuz dizisinin Ankara’da yapılan çekimlerinin daha sonra yurdun başka bölgelerinde devam edeceği, yani ekibin belirli bir alana sıkışıp kalmayacağı anlaşıldı. İstanbul’un yanı sıra Bilecik ve Afyon gibi dağlık alanların da bulunduğu ortamlarda çekimlerin devam edeceğini Kubilay Aka açıklamıştı.

Dokuz Oğuz dizisinin verdiği mesaj milyonların kalbine ulaştı! 7

Bu gelişme ile dizinin geniş bir çekim alanı içinde hazırlandığı ve bölge şartlarının da izleyicileri etkileyecek sahnelerde önemli olacağı anlaşılıyor.

Türk askerinin kahramanlığını ve yeteneklerini sergilemesi bakımından çok önemli bir proje olarak gözüken Dokuz Oğuz, şimdiden bu tür yapımlara ilgi duyan izleyicilerin kalbini kazanmışa benziyor.

Dizinin fragmanlarından tutun da afişine kadar çok özenli bir çalışmanın ürünü olduğu da anlaşılıyor.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı ve daha önce Savaşçı dizisiyle büyük beğeni kazanan Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu yazdığı dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

Ancak Fox TV’nin 2023 yılındaki en önemli sürprizlerinden birisinin Dokuz Oğuz olacağı ve çok yakında başlamasının beklendiğini belirtelim.

“Dokuz Oğuz” timi ve timden Yüzbaşı Batur Karanlık (Kubilay Aka) ile beraber Türk dünyasıyla ilgili önemli operasyonlarda yer alan gizli ajan Bilge Töreyeva (Deniz Işın) ile Albay Tomris Toprak (Yasemin Kay Allen) hikayenin en önemli karakterleri olarak öne çıkıyor.