Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal kariyerinin en özel ve duygu yüklü projesiyle göz kamaştırıyor!

Sinem Ünsal kariyerinin en özel ve duygu yüklü projesiyle göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılından bu yana setlerde yer alan Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Daha önce Siyah Beyaz Aşk ile Kızım dizilerinde de rol almış olmasına rağmen, güzel oyuncu adına Mucize Doktor dizisi müthiş bir kariyer çıkışıydı.

Bu başarılı projede 2 sezon başrolde bulunan Sinem Ünsal, daha sonra Elbet Bir Gün ve Gizli Saklı isimli iki dizi projesinde de yer aldı. Her iki dizinin de beklenen ilgiyi görmemesi ve kısa sürede ekrandan silinmesi Sinem Ünsal adına bir talihsizlik olarak değerlendiriliyor.

Son dönemde diziler yerine tiyatro sahnesinde yer almayı tercih eden oyuncu, Aydınlık Evler isimli oyun ile hayranlarına yeteneklerini sahnede sergilemeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu, bu oyun sayesinde de üniversiteli gençlerden ödül almanın mutluluğunu yaşadı. Ünsal, “Geleceğimiz olan gençlerimizin takdir etmesi büyük keyif. Çok mutluyuz, yaptığımız işin görünmesi, takdir edilmesi büyük motivasyon kaynağı oldu” diye konuştu.

Sinem Ünsal, tiyatro sahnesinde yer almaktan çok memnun. Demet Akbağ’ın yıllar sonra sahneye çıkmasını sağlayan oyunda, ünlü oyuncu ile aynı sahneyi paylaşmak Sinem Ünsal’a büyük gurur veriyor.

Sinem Ünsal kariyerinin en özel ve duygu yüklü projesiyle göz kamaştırıyor! 7

Oyuncu, “Ne mutluyum ki Demet Akbağ ile aynı sahnedeyim. Oyunda beni en çok etkileyen şey, çok gerçek bir hikaye olması. Biz de bunu galiba çok gerçek yansıtıyoruz” dedi.

Ankara’nın sosyolojik hayatını gösterdiklerini belirten oyuncu, 1970’li yıllarda geçen hikayenin izleyenlere de çok gerçekçi geldiğini anlattı. Sinem Ünsal, oyunda rol alırken o dönemi yaşıyormuş gibi hissettiğini ve sahnede çok farklı duygular yaşadıklarını anlattı.

Seyircilerin de oyunu bu gerçekçilik hissiyatı ile izlediğine değinen oyuncu, sahnedeki emeklerinin karşılığını aldıkları için memnun olduğunu dile getirdi.

Salih Bademci ile partner olan Sinem Ünsal, oyun için çok çalıştıklarını ve ekibin de kendisine çok yardımcı olduğunu ve severek yer aldığı bir projenin içinde olduğunu söyledi.

Yeni projelerde de yer alması beklenen Sinem Ünsal, net bir şey söylemek istemese de yakında yeni projesiyle hayranlarına müjde verecek.

Oyuncu, herhangi bir detay vermedi ama 2023 yılının içinde yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.