Ana sayfa Dizi Arşivi Dokuz Oğuz nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detaylar!

Dokuz Oğuz nasıl bir dizi, hikayesi ne, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detaylar!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Dokuz Oğuz”, FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir asker dizisi olarak ortaya çıkan Dokuz Oğuz’un yayınlanan ilk fragmanı önemli bilgiler sunuyor. Her şeyden önce çok hareketli, aksiyonu bol ve askerlerin ön planda olduğu bir hikaye izleyeceksiniz. Terör ile mücadele kapsamında operasyonlar yapan askerlerin kahramanlık hikayesini Dokuz Oğuz dizisinde bulabileceksiniz.

İlk tanıtım fragmanıyla aksiyonun hiç azalmayacağını gösteren “Dokuz Oğuz”, Karanlık (Kubilay Aka) lakabıyla anılan Komutan Batur’un sözleşmeli Er Okan (Taylan Meydan) ve Yaşar’ı (Kayhan Açıkgöz) da aldığı dokuz kişilik gizli özel harekat timinin, Türkiye dışında yaşayan Türk kökenli insanları çevredeki tehditlerden korumak üzere harekete geçmesini ve yaşadıkları mücadelelerini anlatacak.

Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer aldığı dizinin çekimleri Ankara’da başladı.

“Dokuz Oğuz” dizisinin çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacağı açıklandı.