Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayatımın Şansı dizisi bomba gibi geliyor, oyuncu kadrosu görenleri şaşırtıyor!

Hayatımın Şansı dizisi bomba gibi geliyor, oyuncu kadrosu görenleri şaşırtıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yeni bir dizi önümüzdeki hafta izleyicilerle buluşacak. Artık Çarşamba akşamları ekranda Bir Peri Masalı’nı değil, Hayatımın Şansı isimli yeni diziyi bulacaksınız. Fox TV, aldığı karar ile Bir Peri Masalı dizisinin kalan son iki bölümünü salı akşamları yayınlamayı uygun buldu. Hayatımın Şansı dizisi ise çarşamba rekabetine katılacak.

Kuruluş Osman dizisinin birincilikler elde ettiği çarşamba rekabetinde Kanal D’nin O Kız dizisi iyi sonuçlar alırken, Star TV’de yeni başlayan Çöp Adam dizisi de güçlü bir çıkış yaptı. Şimdi bu dizilerle rekabete Hayatımın Şansı isimli Fox TV dizisi de katılacak. 14 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin çok ilginç bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı, google’da son dönemde çok fazla arama yapılan “Hayatımın Şansı” isimli yeni dizi, 14 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle ekranda olacak.

Dizinin çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Hem genç hem de tecrübeli isimlerin bir arada yer aldığı kadroda şu isimler var: “Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi.”

Daha önce Çağatay Ulusoy ile birlikte Terzi isimli Netflix dizisinde başrol kadın oyuncusu olarak yer alarak büyük dikkat çeken Şifanur Gül, yeni Fox TV dizisinde de kadın başrol oldu.

Peki Hayatımın Şansı’nın hikayesi nasıl? İşte tüm detaylar: Yonca (Şifanur Gül), küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır…

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği “Hayatımın Şansı”, 14 Aralık Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.