Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisi Tuba Ünsal’a uğurlu geldi! Oyuncu milyonluk anlaşmaya imza attı!

Gecenin Ucunda dizisi Tuba Ünsal’a uğurlu geldi! Oyuncu milyonluk anlaşmaya imza attı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde canlandırdığı ‘Nermin’ karakteri ile sosyal medyada büyük övgüler alan Tuba Ünsal, uzun yıllar sonra yeniden televizyon ekranına döndüğü projeyle hayranlarını da çok mutlu etti.

Gecenin Ucunda dizisinde kocasını elinde tutmaya çalışan ve çeşitli sorunları olan ‘Nermin’ karakterinde çok başarılı performans ortaya koyması, oyuncuya olan ilginin sosyal medyada bir anda patlama yapmasına neden oldu.

Yeniden ekrana döndüğü için mutlu olan oyuncu, yeni bir anlaşmaya imza attı. Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Tuba Ünsal İsviçreli bir markanın yüzü oldu. Ünlü oyuncu, 2 yıllık anlaşma için 10 milyon TL kazanacak.

Gecenin Ucunda dizisi Tuba Ünsal'a uğurlu geldi! Oyuncu milyonluk anlaşmaya imza attı! 7

İsviçreli firma Sovital’in yeni reklam yüzü olan Tuba Ünsal markanın vegan saç kolajeni serisinin reklamını yapacak. Mehmet Üstündağ’ın köşesinde verdiği bilgiye göre; İçinde hayvansal katkı olmayan vegan kolajeni Türkiye’ye getiren marka, bu özelliğiyle Tuba Ünsal’ın gönlünü fethetmiş.

Kendisi de hayvan hakları aktivisti olan Ünsal, inanmadığı bir markanın yüzü olmaktansa, arkasında durabileceği bir seçim yapmış. Eğer iddialar doğruysa oyuncu, 2 yıllık anlaşma için 10 milyon TL kazanacak.