Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay dizisinde Ferit, düğümü çözmeye çalışıyor!

Dolunay dizisinde Ferit, düğümü çözmeye çalışıyor!

tarafından ker_def

Dolunay dizisinde Ferit, düğümü çözmeye çalışıyor!

Dolunay dizisi son bölümde Ferit’in duyguları karışıyor. Nazlı ile Ferit arasındakilerin akıbetini merak eden izleyiciler Dolunay 26. yeni bölüm fragmanının araştırıyor. Yeni bölümde neler olacak merak edenler fragmanda cevap arıyor. 25. bölümde Mahkeme Nazlı ve Ferit’i evlilik terapisine yönlendiriyor.

Nasıl çözeceksiniz bu düğümü?

İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Dolunay yeni bölüm fragmanı son bölüm bittiği gibi araştırılıyor. Cinayet itirafının damga vurduğu 25. bölümde Nazlı Ferit ve Bulut için çabalarken Hakan da Ferit’i köşeye sıkıştıracak hamleler planladı.

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül eşlik ediyor.

Eski günlerdeki gibi!

Dolunay yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor. Fragman geçen hafta son bölümden üç gün sonra yayınlanmıştı. Dolunay 26. bölüm fragmanının 26 veya 27 Aralık’ta yayınlanmasını bekliyoruz.

Ferit, düğümü çözmeye çalışıyor…

Mahkeme Nazlı ve Ferit’i evlilik terapisine yönlendirir. Bu süreç her şeyi yoluna koymak için Nazlı’ya zaman kazandırsa da Ferit onu zorlamaktadır. Net bir cevap almak için çabaladıkça aklı ve duyguları iyice karışan Ferit bu düğümü çözmeye çalışır.

Nazlı Ferit ve Bulut için çabalarken Hakan da Ferit’i köşeye sıkıştıracak hamleler planlamaktadır.

En sevdiğinin gözünün önünde canını almaya geldim!