Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dolunay dizisinin Asuman’ı İlayda Akdoğan İran’da ev karantinasında!

Dolunay dizisinin Asuman’ı İlayda Akdoğan İran’da ev karantinasında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlayda Akdoğan, corona virüsünün tüm ülkeye yayıldığı İran’da mahsur kaldı… Basketbolcu aşkını görmek için gittiği ülkede virüs salgınının yayılmasının ardından sınır kapılarının kapatılması ve uçuşların da durdurulması sonrasında oyuncu bu ülkede kalmak durumunda kaldı.

Youtube kanalından açıklamalarda bulunan Akdoğan, hasta olmadığını ama ev karantinasında olduğunu söyledi. Sınır kapılarının kapatılacağını çok geç haber alan, Türkiye’nin tahliye için gönderdiği uçaktan da haberinin olmadığını söyleyen İlayda Akdoğan, ne yapacağını düşünüyor.

Tahran’dan 7-8 saat uzaklıkta bir yerde olduğunu açıklayan Akdoğan, “Biz Tahran’da değiliz. Tahran’a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan’dayız. Korona’nın burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum.”
Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00’de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00 idi. Ben şoka girdim tabii. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı” diye konuştu.

Psikolojik olarak bu konunun nereye varacağını bilemediğini anlatan oyuncu, “Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul’da… İstanbul’a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlatabilirim. Ya anne ve babama bulaşırsa. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim” diye açıklama yaptı.