Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek!

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında 2019-2021 yılları arasında yayınlanan ve 51. bölümüyle ekrana veda eden Hekimoğlu dizisi, izleyenlerin çok beğendiği ve hala unutamadıkları bir yapım oldu. Dizinin hastane temalı bir dizi olarak dikkat çekmesinin yanı sıra oyunculuklardaki performanslar da diziye olan ilgiyi arttırdı.

Özellikle başrollerde yer alan Timuçin Esen ile Ebru Özkan’ın uyumları, diziyi takip edenlerin ayrıca çok beğendiği performanslardı. İki oyuncu, Ateş ve İpek karakterleriyle çok başarılı ekran partnerleri oldular. Hastanenin doktoru ve yöneticilerinden İpek ile kural tanımayan doktoru Ateş arasındaki sahneler, dizinin en beğenilen sahneleri olmuştu.

Karga Seven ve OJO Pictures yapımı olan dizinin senaryosunu 14 bölüm Banu Kiremitçi yazmış daha sonra Neşe Şen devam ettirmişti. Medikal drama ve komedi türündeki dizinin diğer oyuncuları Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da oyunculukları ile beğeni topladılar Hekimoğlu dizisiyle.

Bu diziyi izleyenler, final yapmasını hiç istememiş ve uzun süre de bu kararı eleştirmişti. Ancak beklenen reytingleri alamayan dizi, kemikleşmiş bir izleyici kitlesine 51 bölüm boyunca hitap etti.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 10

Hekimoğlu’nun ardından Timuçin Esen ve Ebru Özkan partnerliğinin son bulması da ayrıca diziyi izleyenlerin üzüldüğü bir konuydu. Ancak yaşanan bir gelişme, bu iki ismin yeniden bir başka projede buluşma ihtimalini ortaya çıkarmış ve izleyicileri de sevindirmişti.

Proje ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı! 14 Haziran’da yayın hayatına başlayan Disney + için çekilecek olan bir dizide Esen ve Özkan yeniden bir araya geliyorlar! Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, Yağmur ve Durul Taylan’ın (Taylan Biraderler) yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Gri’ kod adlı dizinin çekimlerine kısa bir süre önce başlandı.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 11

Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dizide Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy da rol alıyor. 8 bölümlük dizi, suç, gizem, psikolojik gerilim türünde bir yapım olacak. Dizinin setinden ilk kareler de paylaşıldı. Başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesi konu alınmakta.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 12

Fuat, yaşanan olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla hayatı tepetaklak oluyor ve geçmişiyle yüzleşiyor.

Hekimoğlu dizisini özleyenler, bu habere ayrıca sevinecek! 13

Bu dizi, özellikle Hekimoğlu dizisini izlemiş ve o dizide Ebru Özkan ve Timuçin Esen partnerliğini özellikle sevmiş olanlar için ayrı bir anlam taşıyacak. Her ne kadar iki oyuncu bambaşka karakterlere hayat verecek olsalar da izleyicinin partnerliklerini beğendiği iki ismi tekrar bir arada görecek olmaları güzel bir sürpriz oldu…