Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Gri dizisinin iki genç yıldızı Buçe Buse Kahraman ile İlayda Akdoğan genç izleyicileri çok etkileyecek!

Ben Gri dizisinin iki genç yıldızı Buçe Buse Kahraman ile İlayda Akdoğan genç izleyicileri çok etkileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunda Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda isimli Türk dizilerin ardından bir başka yerli dizi olan Ben Gri izleyicilerle buluştu. Timuçin Esen ile Ebru Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, büyük ilgi görmeye başladı. Dizinin genç oyuncuları arasında yer alan Buce Buse Kahraman ile İlayda Akdoğan, Fox TV ekranında yayınlanan Kamera Arkası programına açıklamalarda bulundu.

Buçe Buse Kahraman, “Ben Gri dizisinde olaylar yavaş yavaş çözülüyor. İlk başta Selin karakterini canlandırıyorum, Fuat’ın kızı. Selin’in başına bir olay geliyor ve onun akabinde her şey gelişmeye başlıyor. Bir anda bütün karakterler bir kaçış hikayesinin içinde buluyorlar kendilerini” açıklamasını yaptı.

Ben Gri dizisinin iki genç yıldızı Buçe Buse Kahraman ile İlayda Akdoğan genç izleyicileri çok etkileyecek! 34

Selin’in dışarıdan bakıldığında yaşıtlarına göre daha iddiasız, daha durgun birisi olduğunu ifade eden Buçe Buse Kahraman, hayalleri olan, babası ile güzel bir iletişimi olan Selin karakterinin daima ailesi tarafından desteklenen birisi olduğundan bahsetti. Ancak bir noktada Selin, hayalleri ile ailesinin onu gördüğü hali arasında bir çatışma yaşanıyor. İşte bu durum da diziye renk katan konulardan birisi olacak. Sırlarla dolu ve gizemli birisi haline gelen Selin karakteri, Ben Gri dizisi izleyicilerini etkileyecek birisi.

Ben Gri dizisinde dikkat çeken genç oyunculardan birisi de İlayda Akdoğan oldu. İzlendiği zaman herkesin içinde kendisinden bir şeyler bulabileceğini söyleyen İlayda Akdoğan, Ben Gri projesi için; insanların kararlar konusunda kararsız kalacağı, bir sonraki bölümü soluksuz izlemek isteyeceği bir dizi projesi olduğunu ifade etti.

Ben Gri dizisinin iki genç yıldızı Buçe Buse Kahraman ile İlayda Akdoğan genç izleyicileri çok etkileyecek! 35

İlayda Akdoğan, “Gerilim çok fazla, çok fazla şeye dikkat etmeniz lazım, bakmanız lazım, dinlemeniz lazım. İnsanı çok sürüklüyor, sonuna kadar eminim insanlar hiç sıkılmadan izleyecekler” şeklinde konuştu.

Ceyda isimli karakteri canlandıran İlayda Akdoğan hem hırslı hem de duygusal yönleri olan bu karakter hakkında şunları söyledi: “Belli şeyleri içinde uzun süre tutmuş, çok uzun süre herkesle her şeyi paylaşamamış. O yüzden Selin ile olan arkadaşlığı onda da bazı şeyleri değiştirecek. Çünkü Selin ile farklı bir dinamik yakalıyorlar.”

Selin ile Ceyda karakterlerinin gençlik enerjilerini hissedeceğiniz iki oyuncunun da iyi bir deneyim yaşadığı Ben Gri dizisi, Disney Plus platformunda yayınlanmaya devam ediyor.