Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Akdoğan ile Buçe Buse Kahraman, Ben Gri dizisi sayesinde birbirlerini buldu!

İlayda Akdoğan ile Buçe Buse Kahraman, Ben Gri dizisi sayesinde birbirlerini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Gri dizisi iki genç oyuncunun kaynaşmasına vesile oldu! Ben Gri isimli yeni Disney Plus dizisinin bölümlerinin yayınlanmasına başlandı. Timuçin Esen ile Ebru Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, heyecanlı ve aksiyonu bol bir yapım olarak gözüküyor.

Dizinin hikayesinde yer alan iki genç ve başarılı isim de dikkatleri çekiyor. İlayda Akdoğan ve Buçe Buse Kahraman, Ben Gri dizisinde önemli rolleri canlandırıyor. İki genç oyuncunun birlikte sahnelerinin fazlalığı da aralarındaki arkadaşlığın gelişmesinde çok etkili oldu.

Sette birlikte sahnelerde büyük heyecan içinde olduklarını anlatan Buçe Buse Kahraman, “Bizim daha fazla sahnelerimiz İlayda ileydi. O yüzden her set günümüz çok heyecanlıydı. Çünkü karakterlerimiz git gide açıldı. Sete geldiğimizde çok heyecanlıydık” diye konuştu.

Kendisi açısından çok keyifli ve özverili bir süreç yaşandığını belirten Kahraman, Ben Gri dizisinin setinde heyecanlı ve mutlu anlar yaşadığını anlattı.

İlayda Akdoğan ile Buçe Buse Kahraman, Ben Gri dizisi sayesinde birbirlerini buldu! 7

İlayda Akdoğan da Ben Gri dizisinin çekimleri sırasında Buçe Buse Kahraman ile iyi bir iletişim kurduklarını ifade etti. Akdoğan, “Yakın bir arkadaş edindim. Buçe ile çok yakın yakın olduk. Bütün sahnelerimiz neredeyse birlikteydi. Çok yakın oturduğumuzu fark ettik, hala çık sık görüşüyoruz” diye konuştu.

Buçe Buse Kahraman ile İlayda Akdoğan, Ben Gri dizisinin bitiminin ardından arkadaşlıklarına devam ediyor ve birbirlerini buldukları için de çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.