Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay Soysert, Kayıtdışı talihsizliğinden sonra yeni dizi arayışında

Dolunay Soysert, Kayıtdışı talihsizliğinden sonra yeni dizi arayışında

tarafından ker_def
‘Senaryo okuyorum’

Milliyet gazetesinin haberine göre Dolunay Soysert, önceki gece Bebek’te bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi.

Arkadaş grubuyla gittiği mekandan tek başına ayrılan oyuncu, “Şu sıralar senaryo okuyorum. Dizi ve film görüşmelerim var. Beğendiğim bir şey olursa ekranda olacağım” dedi.

Soysert en son 2017 yılında Erkan Petekkaya ve Songül Öden ile birlikte Kayıtdışı isimli dizide rol almış, ancak yapım uzun süreli olmamıştı.

Dolunay Soysert kimdir?

25 Mart 1973 Adana doğumludur…

Çerkes kökenli olan Dolunay Soysert, orta ve lise eğitimini Özel Moda Koleji’nde bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları’nda çalışmıştır. İlk kamerayla tanışması Cumhuriyet filminde Latife Hanımı canlandırmasıyla başlamıştır. Daha sonra Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Amerikadan döndükten sonra Sultan Makamı ve Omuz Omuza dizilerinde rol almıştır.Tiyatro sahnesinde Buluşma adlı oyunda Marilyn Monroe’yu ve Ayşe Müzikalinde Ayşe karakterini canlandırmıştır. 9 Temmuz 2006’da oyuncu Sinan Tuzcu ile evlenmiştir. En çok akıllarda kalan rolü ‘Bir İstanbul Masalı’ adlı dizide canlandırdığı Derya karakteri ve Özgü Namal ile birlikte Bebeğim adlı dizide canlandırdığı Leyla karakteridir.

1994 yılından bu yana ekranda olan Dolunay Soysert, toplam 22 dizide rol aldı:

Kaygısızlar, Baskül Ailesi, Çılgın Bediş, Bir İstanbul Masalı Sultan Makamı, Omuz Omuza, Avrupa Yakası, Kırık Kalpler Durağı, Yine de Aşığım, Bebeğim, Hacı, Benim Annem Bir Melek, Açık Mutfak, Başrolde Aşk, Yol Ayrımı, Kayıp, Urfalıyam Ezelden, Son Çıkış, Seddülbahir 32 Saat, Kehribar, Çifte Saadet, Bana Sevmeyi Anlat Kayıtdışı…

Soysert en son 2017 yılında Fox TV ekranlarında izleyenle buluşan ve uzun süreli olmayan Kayıtdışı isimli dizide rol almıştı.