Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinin gençleri fişek gibi! Herkes onların başarısını konuşuyor!

Tozluyaka dizisinin gençleri fişek gibi! Herkes onların başarısını konuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka herkesi yanılttı, gözden düşecek gibi gözükürken bir anda yeniden parladı! Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmaya devam eden gençlik dizisi Tozluyaka’nın hem Teşkilat hem de Yargı gibi iki etkili dizi karşısında ciddi bir reyting kaybı yaşaması bekleniyordu. Ancak son iki haftadır dizide bir çıkış sinyali geliyor ve bu durum da izleyicileri çok memnun eden bir gelişme oldu.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören gibi önemli isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da çok dikkat çekiyor. En son Sude Zülal Güler’in de aralarına katıldığı gençlerden; Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç ile Çağla Şimşek çok konuşulan isimler haline geldi.

Tozluyaka dizisinin Magazin Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Altın Objektif ödüllerinde bu sezonun en iyi gençlik dram dizisi seçilmesi de ekibin moralini bir hayli yükseltti. Dizinin etkili isimlerinden Tayanç Ayaydın, “Güzel bir ödül alıyoruz. Gençlerimiz en iyi gençlik dizisi ödülünü aldı. Bu gençlerin sayesinde aldık. Fişek gibiler, çok iyiler. Hepsi ile beraber sahne paylaşıyor olmaktan çok keyifli ve mutluyuz. Ödülün gerçek sahibi bizim gençlerimiz” açıklamasında bulundu.

Tozluyaka dizisinin gençleri fişek gibi! Herkes onların başarısını konuşuyor! 8

Dizinin bir başka tecrübeli isimlerinden Dolunay Soysert de partneri Tayanç Ayaydın gibi, ödülün gerçek sahiplerinin genç oyuncular olduğuna vurgu yaptı. Soysert, “Çok sağlam bir ekibimiz var. Zaten şahane gençlerimiz var. Biz onlarla olmaktan çok mutluyuz. Gerçekten hak ettikleri şeyi buldular” diye konuştu.

Dizinin yönetmeni Semih Bağcı’nın başarısına da dikkat çeken Dolunay Soysert, her şeyin güzel gittiğini ifade etti.

Dizi sayesinde oyunculuk kariyerinde çok iyi bir başlangıç yapan Kaan Miraç Sezen, canlandırdığı Ali Öztürk karakteri ile sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi.

Sezen, “Mükemmel kimyası olan bir ekiple beraber çalışıyoruz. Bu durum çok mutluluk verici” açıklamasında bulundu. Tüm genç oyuncular, ekibin içinde oldukları için çok mutlu olduklarını özellikle ifade ettiler.

Tozluyaka dizisinin gençleri fişek gibi! Herkes onların başarısını konuşuyor! 9

Tozluyaka dizisinin etkili isimlerden Ulvi Kahyaoğlu da içinde olmaktan gurur duyduğu bir projede bulunduğunu anlattı. Daha önce Benim Adım Melek dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, “Yaptığımız işin izleyenlerde bir karşılığının olması, çok mutluluk verici. Umarız böyle devam eder” şeklinde konuştu.

Dizinin genç oyuncularının birbirleri ile iyi uyum sağlaması, aralarında iyi bir iletişim ve kimya oluşması da Tozluyaka dizisinin çok beğenilmesinin nedenlerinden birisiydi.