Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Çalhan son yılların en şanslı genç dizi oyuncularının başında geliyor! Neden mi? İşte yanıtı

Ecem Çalhan son yılların en şanslı genç dizi oyuncularının başında geliyor! Neden mi? İşte yanıtı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yaşta dizilerde rol almaya başlayan ve önemli isimlerle birlikte aynı sette bulunarak büyük tecrübe kazanan genç oyunculardan birisi de Ecem Çalhan oldu. 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, ilk olarak Kuzey Yıldızı isimli diziyle dikkatleri çekti.

Kamer Mollaoğlu karakteri ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Ecem Çalhan, usta isimlerle aynı setti yer aldı ve Ordu’da çekilen bu dizinin setinde büyük deneyimler kazandı.

Kuzey Yıldızı gibi bir projede olmak Ecem Çalhan için bulunmaz bir fırsattı ve oyuncu 2 sezonluk bu süreci çok başarılı şekilde tamamladı. Ardından ise yaz döneminde başlayan ve 26 bölüm süren Tozluyaka dizisi geldi. Bir gençlik hikayesi olan Tozluyaka’da Cemile karakteri ile bir anda parlayan Ecem Çalhan, özellikle sosyal medyada çok konuşulan bir isim haline geldi.

Tozluyaka dizisi 26 bölüm sürdü ama Ecem Çalhan finalden aylar önce diziye veda etmişti. Yeni projeler için birbiri ardına teklifler aldığı ortaya çıkan oyuncu, iki dizi ile büyük çıkış yaptı ve 2023 yılına da yeni bir diziyle başlıyor.

Basına yansıyan haberlere göre Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolünde yer aldığı Ab-ı Hayat isimli dizinin kadrosuna Ecem Çalhan da dahil oldu.

Nuran Evren Şit’i senaryosunu yazdığı dizide Miray karakterini canlandıracak olan oyuncu için üst üste iki başarılı diziden sonra, yine başarı ihtimali çok yüksek bir diziye başlamak önemli bir şans.

Necip Memili, Gözde Seda Altuner ile Ayşegül Cengiz’in de kadrosunda yer aldığı yeni dizi Star TV ekranında yayınlanacak.

OGM Pictures imzasını taşıyan yeni dizi Ecem Çalhan’ın kariyerinde yine önemli bir yer kaplayacak bir proje olarak gözüküyor.

Sosyal medyada da her geçen gün hayran kitlesini artıran oyuncu için 2023 yılı da parlamaya devam ettiği bir sene olacak gibi gözüküyor.