Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi daha başlamadan bu kadar popüler olacağını bakın hangi ünlü oyuncu tahmin etmiş?

Yalı Çapkını dizisi daha başlamadan bu kadar popüler olacağını bakın hangi ünlü oyuncu tahmin etmiş?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun reyting rekortmeni olarak tarif edilebilecek tek bir dizisi var o da Yalı Çapkını. Dizide Orhan karakterini canlandıran Emre Altuğ da çok başarılı bir performans ortaya koyarak, sezona damga vuran isimler arasında bulunuyor.

14’lü reytinglere kadar çıkan ve bu sezon diğer tüm yapımlara açık ara fark atan Yalı Çapkını, gerçekten de reyting rekortmeni olarak anılıyor. Dizinin bu kadar başarılı olmasında hikaye kadar oyuncuların performansları da öne çıkıyor.

Emre Altuğ, reytinglerin de ispatladığı gibi Yalı Çapkını dizisini yılın en iyi dizisi olarak görüyor. Oyuncu, şöyle konuştu: “Dizi güzel gidiyor. Güzel oldu, çok iyi reyting alıyor. Yılın en iyi işi oldu.”

Yalı Çapkını dizisi daha başlamadan bu kadar popüler olacağını bakın hangi ünlü oyuncu tahmin etmiş? 47

Bu kadar başarılı bir dizi olacağını önceden tahmin ettiğini de anlatan oyuncu, “Bekliyordum, böyle güzel bir şey olacağını biliyordum. Çünkü çok iyi çalışılmış bir proje. Hem şirket üzerinde çok durmuş. Ben konuştuğumda bayağı hazırlıklıydılar. Senaryoyu okuyup konuşmaya gittiğimde yönetmen Burcu Alptekin çok donanımlıydı. Sorduğum her sorunun cevabını aldım. Çok emin oldum işten, ben de elimden gelen gayreti gösterdim” açıklamasını yaptı.

Heyecanlı bir hikayesi bulunan ve milyonlarca izleyiciyi her hafta Cuma akşamı ekrana kilitleyen Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu da çok konuşuluyor. Usta oyuncu Çetin Tekindor’un yanı sıra, başrollerde buluşan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, dizi sayesinde gündem olmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisi daha başlamadan bu kadar popüler olacağını bakın hangi ünlü oyuncu tahmin etmiş? 48

Emre Altuğ’a göre de oyuncu seçimi çok başarılı olmuş. Altuğ, “Cast çok güzel oldu. Bence herkes rolüne çok iyi oturdu. Bence herkes çok yetenekli oyuncular.”

Çok yoğun bir çekim dönemi içinde bulunduklarını anlatan Emre Altuğ, çocukları ile yılbaşı tatiline bile gidemeyeceğini, setin yoğun olduğunu ve yaza kadar da tatil yapamayacağını sözlerine ekledi.