Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisindeki Miro karakterine alışmak Atakan Hoşgören için hiç kolay olmadı!

Dönence dizisindeki Miro karakterine alışmak Atakan Hoşgören için hiç kolay olmadı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve çok izlenen dizisi Dönence hız kesmeden devam ediyor.

Dönence’de Miro karakterine hayat veren genç ve yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören, Magazin D’ye yaptığı açıklamada canlandırdığı Miro karakteri ile ilgili çok samimi bilgiler sundu.  Canlandırdığı Miro karakteri ile ilgili olarak; “Miro gerçek anlamda bana benzemiyor. Benim Miro’yla kaynaşmam çok kolay olmadı” diye konuşan genç oyuncu, karakteri ise çok sevdiğini özellikle dile getirdi.

Atakan Hoşgören, kendisine benzemeyen karakterleri canlandırmaktan büyük keyif alıyor. Her ne kadar Miro karakterine alışmakta zorlansa da bu karakteri çok sevdiğini dile getiren oyuncu, sebebini ise şöyle anlattı: “Çünkü bende olmayan yönler ne kadar fazlaysa bir karakterde o kadar bağlanırım ve kendi duygularımı da açığa çıkarırım. Yani farklı görmediğim yönlerimi görürüm. Bu da beni mutlu eder. O yüzden bana benzemeyen karakterleri canlandırmayı severim.’’

Dönence dizisindeki Miro karakterine alışmak Atakan Hoşgören için hiç kolay olmadı! 7

İzleyicilerin de Miro karakterine hak verdiğine inanan Atakan Hoşgören, ‘’Çoğu insan Miro’ya hak verip, onu sevdi. Çünkü Miro’nun yapması gerekenler bana göre çok daha farklı bir yönde olabilirdi. Ben olsaydım çok keskin bir şekilde daha fazla tepki gösterirdim” diye konuştu.

Miro’nun Gece’ye olan hisleriyle ilgili özel açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu şu ifadeleri kullandı:

‘’Miro Gece’ye olan duygularından emin değil şu anda. Her şeyin farkında görüyor ama onu kaybedemez, bunun nedeni çok hırslı biri olması. Bu zamana kadar da bütün istediklerini elde etmiş bir adam var. Yani hiçbir şey kaybetmemiş kaybetmeyi bilmiyor. Özellikle sevdiği kadını Özgür’e karşı kaybetmek dünyanın en acı şeyi. O yüzden oradaki Miro’nun öfke nöbetleri, sinir krizleri ve hiçbir şey kaybetmemiş bir adama bir şey kaybettirirsen kötü yüzünü görürsün. Artık sınırda, bence neler yapabileceklerini ve kötü yüzünü göreceğiz.’’

Dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili heyecanlı olduğuna değinen Atakan Hoşgören izleyicilere aksiyon vaat etti. Oyuncu, “Biraz aksiyon ve heyecanlı günler bekliyor bizi. Güzel ve öğretici bir iş yapıyoruz. İnsanları bilinçlendiriyoruz. Bu bizim için çok değerli’’ dedi.

Dönence yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…