Ana sayfa Sosyal Medya Dört yıl aradan sonra, Çetin Tekindor efsanesi Yalı Çapkını dizisiyle gündem olacak!

Dört yıl aradan sonra, Çetin Tekindor efsanesi Yalı Çapkını dizisiyle gündem olacak!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Çetin Tekindor’u televizyon ekranında 2018 yılından bu yana göremeyen dizi hayranları, Yalı Çapkını ile yeniden efsane bir oyunculuk performansı izleyecek olmanın keyfini yaşıyor. 23 Eylül Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizide usta oyuncuyu Halis Ağa karakterinde seyredebilirsiniz.

Çetin Tekindor, bugüne kadar sinema ve dizi dünyasında birbirinden farklı karakterleri canlandırarak efsaneleşen bir isim oldu. 1945 yılında Sivas’ta dünyaya gelen ve tiyatromuzun değerli isimlerinden olan Çetin Tekindor, Türk sinemasına ve dizi sektörüne de önemli projeler hizmet etti. Muhteşem oyunculuk performansları ile genç meslektaşlarının idolü haline gelen Çetin Tekindor, uzun süredir dizilerde yer almıyordu.

Dört yıl aradan sonra, Çetin Tekindor efsanesi Yalı Çapkını dizisiyle gündem olacak! 9

En son 2018 yılında yayınlanan Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli dizideki Çandarlı Halil Paşa karakteri ile dikkat çeken usta oyuncu, uzun bir aradan sonra bu sefer Yalı Çapkını dizisiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Star ekranlarında izleyeceğimiz Yalı Çapkını dizisinde iki genç oyuncu; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir de yine başrolde yer alıyor.

Gaziantep’in köklü ailelerinden olan Korhan Ailesi’nin direği Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) zapt edilemeyen torunu Ferit’i (Mert Ramazan Demir) hizaya getirmek için onu evlendirmeye karar verince gelişecek olayları anlatan dizi, yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olarak gösteriliyor.

Dört yıl aradan sonra, Çetin Tekindor efsanesi Yalı Çapkını dizisiyle gündem olacak! 10

Sorumsuzluklarıyla ailesini ve de en çok dedesi- Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz.

Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği , hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını dizisinde yer alan oyuncular arasında şu isimler bulunuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Dört yıl aradan sonra, Çetin Tekindor efsanesi Yalı Çapkını dizisiyle gündem olacak! 11

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Star’ın merakla beklenen yeni dizisi “ Yalı Çapkını” , ilk bölümüyle 23 Eylül Cuma günü Star’da!