Ana sayfa Dizi Haberleri atv’den umut dolu, bir dizi geliyor: Adı Sevgi

atv’den umut dolu, bir dizi geliyor: Adı Sevgi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv, Pazar akşamları yayınlanacak olan yeni dizisi Adı Sevgi’nin tanıtımını yayınladı. Öğretmen olarak gittiği kasabada, küçük yaşta çocukların evlendirilmeye çalışmaları karşısında büyük bir mücadele veren genç bir kadının hikayesi anlatılıyor dizide.

Dizinin ismi ‘Adı Sevgi’… Dizinin hikayesinde yine can yakıcı bir toplumsal yara bulunsa da umut veren hikayesiyle en azından izleyicinin içini rahatlatacak bir proje. Çocuk yaşta evliliklerle mücadele eden bir öğretmenin, öğrencilerine umut aşılayan, onların güzel bir hayat yaşamaları adına mücadele vermesi aktarılıyor.

atv'den umut dolu, bir dizi geliyor: Adı Sevgi 7

Adı Sevgi dizisi, ağır dramlar ve umutsuzluklarla dolu ekranda, umut aşılayan bir yapım. Dizinin başrolünde ise Kuzey Yıldızı dizisinden tanıdığımız bir isim var. Feride karakteriyle dikkatleri çeken Gizem Güneş, bu kez Adı Sevgi’nin başrolünde. Ayrıca dizinin erkek başrol oyuncusu da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan Çakırbeyli’yi oynayan Yunus Emre Yıldırımer.

Kadrosunda Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri gibi isimlerin de yer aldığı dizi, Pazar akşamları yayınlanacak ve Yargı ve Teşkilat gibi iki güçlü rakip ile reyting mücadelesi verecek.

Adı Sevgi dizisinde her şeyi göze alan genç bir öğretmenin; öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişim izleyenleri de çok etkileyecek.