Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisi 4. bölümde çok şaşırtacak gelişmeler kapıda!

Oğlum dizisi 4. bölümde çok şaşırtacak gelişmeler kapıda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Oğlum, bu hafta 3. bölümüyle ekrandaydı. Dizi, her yeni bölümüyle izleyiciyi şaşırtmaya devam ederken, acı dolu hikayesi ile de etkilemekte. Daha ilk bölümden küçük bir çocuğun bir başka çocuk tarafından öldürülmüş olma ihtimali, izleyenleri büyük bir şoka uğratmıştı.

Ay Yapım imzalı dizide ‘suçlu çocuk yoktur, suça sürüklenen çocuk vardır’ sloganı akıllara kazınırken, Kaan’ın Efe tarafından öldürülmüş olması ihtimali, yerini başka çelişkilere bırakıyor. Efe’nin babası tarafından sürekli itilmesi, yok sayılması, zorlu bir çocukluk geçirmesi, bu suçu işlemiş olma ihtimalini ortaya koyarken, 2. bölümde yaptığı ‘ben öldürmedim’ itirafı ise izleyiciye ‘bu işin içinde başka bir iş var’ düşüncesini oluşturmuştu.

Fakat 3. bölümde Efe’nin ‘ben öldürdüm’ diyerek suçu tekrar üstlenmesi, yine kafaları karıştırdı. Efe rolünde oynayan küçük oyuncu, Metehan Parıltı, oyunculuğu ile küçücük yaşında büyüklerine taş çıkartırken, katilin kim olduğu meselesi de kafaları iyice karıştırıyor.

Bu arada kanser tedavisi gördükten sonra yeniden ekrana pedagog Demet rolüyle dönen Canan Ergüder de izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Nihal Yalçın, küçük oğlu Kaan’ın öldürülmesi sonrasında yaşadığı acı ile kahrolan anne rolünde büyük beğeni toplamakta. Yine Songül Öden de oğlunun katil olduğuna inanmayan ancak çaresizce yaşananlar karşısında dehşete düşen anne rolünde övgüler alıyor.

Çarşamba akşamlarının yeni sürükleyici dizisinde bu hafta 3. bölümle birlikte dizide duygusal sahneler yine izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin 4. bölümünde Efe’nin cezaevine gönderildiği tanıtımda yer almakta.

Yeni bölümde Efe’nin avukatının İlyas’la görüşerek sus payı teklif etmesi büyük öfke yaşatırken, Melike’nin, Zeynep’in kapısına giderek “Benim oğlumu o çocuk öldürmedi, benim oğlumu siz öldürdünüz!” sözleri ise izleyenleri sarstı.

Üçüncü bölümün finalinde Demet’in sözleri ise kafaları karıştıran bir başka durum oldu. Demet, Efe’ye biraz da olsun yaklaşmayı başardı ancak “Keşke her biri bu acıyla yaşamayı öğrendi diyebilseydim size. Ama olmadı, biri yapamadı…” sözleriyle de herkesi merakta bıraktı…
Oğlum dizisi 4. bölümde çok şaşırtacak gelişmeler kapıda! 7

Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın ve yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı dizinin kadrosunda ayrıca Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz de yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 2 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!