Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar senaristlerinin yıllardır süren oyununu Şevket Çoruh bozabilir!

Arka Sokaklar senaristlerinin yıllardır süren oyununu Şevket Çoruh bozabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 sezonu başarıyla geride bırakan Arka Sokaklar dizisinde 17. sezon öncesinde yine ayrılıklar dikkatleri çekiyor. Diziden 15. sezon finalinden sonra Yüsra Geyik ile Onur Bay ayrılmıştı. Zeliş ile Tekin karakterlerinin diziye vedası birçok izleyiciyi üzdü ama iki genç oyuncu farklı projelerle gündem olmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonu sonrasında ayrılanlar arasında Ela Yörüklü, Yiğitcan Ergin ile Deniz Çatalbaş’ın isimleri geçiyor. 3 genç oyuncu da diziye son dönemlerde katıldıkları için onların karakterlerinin ciddi bir boşluğa neden olması beklenmiyor. Ancak asıl büyük sıkıntı komiser Mesut olarak izlediğimiz Şevket Çoruh’ta bulunuyor.

Çakarlarla Dans 6 filminin çekimlerinde yer alan Şevket Çoruh’un artık hem tiyatroya hem de sinemaya daha fazla ilgi göstermek istediği bileniyordu. Ancak oyuncu uzun süredir Baba Sahne isimli tiyatrosunu yaşatmak için dizilerde rol alıyor ve buradan kazandığı parayı da tiyatro faaliyetleri için harcıyordu.

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’dan ayrılma ihtimali belirdi. Bu yönde birçok haber çıktı belki ama ünlü oyuncunun yapımcı ile son bir kez daha görüşerek karar vereceği gelen bilgiler arasında.

Arka Sokaklar senaristlerinin yıllardır süren oyununu Şevket Çoruh bozabilir! 7

Tabii ki Mesut karakterinin gidişi diğer ayrılan isimlere göre çok daha büyük etki yapacaktır. Sadece bu karakter için diziyi izleyenler bile var. 17. sezon öncesinde yaşanan bu belirsizlik, senaristlerin de işini zorlaştırıyor. Dizide Oya Okar’ın canlandırdığı Selin ile Mesut karakteri arasında yaşananlar hikayenin en önemli konularından birisiydi.

Şayet Şevket Çoruh diziyi bırakırsa bu sefer Selin ile Mesut arasındaki aşkın da sonlanacağı gözüküyor. Bu durum da senaristlerin uzun yıllardır sürdürdüğü Selin ile Mesut arasında çeşitli ayrılıklar ya da barışmalar yaşatılarak yürütülen heyecan dalgasının da sonu anlamına geliyor.

Uzun süre dizi izleyicileri Selin ile Mesut’un artık birlikte olmasını istemiş ama senaristler bu durumu sürekli ayrılıklarla süslemişti. Dizinin 16. sezonunda sonunda Mesut ile Selin karakterleri evlenmişti.  Ancak Şevket Çoruh ayrılır ise iki karakterin evlilik dönemi çok kısa sürmüş olacak ve haliyle yıllardır bu çifti bekleyen hayranlar da bu durumdan çok rahatsız olacak.

Arka Sokaklar’dan Şevket Çoruh ayrılır ise, senaristlerin elinden bir büyük hikaye de gitmiş olacak. Selin ile Mesut aşkına doyamayan dizi hayranları da bu durumdan çok rahatsız olacaktır.