Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisinin Zeynep ile Civanmert çifti sosyal medyada birinci oldu!

Seni Kalbime Sakladım dizisinin Zeynep ile Civanmert çifti sosyal medyada birinci oldu!

tarafından ker_def

Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle takip edilen “Seni Kalbime Sakladım” dizisinin başrol oyuncuları Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, canlandırdıkları “Zeynep” ve “Civanmert” karakterleri ile “The Most Commented Dizi Couple Worldwide”da 203.300 gibi yüksek bir yorum sayısıyla birinci oldu.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, dünya çapında takip edilen Dizi World platformunun her hafta en sevilen dizi çiftlerinin yorumlarını ölçümlediği “The Most Commented Dizi Couple Worldwide”da 18-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında en çok yorum alan çift olarak listede birçok dizi karakterini geride bırakarak ilk sırada yer aldı.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin Zeynep ile Civanmert çifti sosyal medyada birinci oldu! 7

İlk bölümü 30 Haziran 2022’de yayınlanan “Seni Kalbime Sakladım” dizisinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın hayat verdiği “Zeynep” ve “Civanmert” karakterleri seyirci tarafından beğeni ve yakın ilgi ile takip ediliyor.

Yer aldığı her projede adından beğeni ile söz ettiren Ekin Mert Daymaz’ın başrolü paylaştığı Sevda Erginci ile yakaladığı uyum hakkında sosyal medyada pek çok olumlu yorum yapılıyor.

Sevda Erginci’nin önlenemez yükselişi devam ediyor

Son dönemin sevilen oyuncularından Sevda Erginci, “Seni Kalbime Sakladım” dizisi ile yükselişini sürdürüyor.

Birçok markadan çeşitli reklam teklifleri alan Sevda Erginci yer alacağı projeleri ve marka iş birlikleri için gelen teklifleri titizlikle değerlendiriyor. Birçok derginin kapak yüzü olarak da takipçilerinin karşısına çıkan Erginci “Yılın En İyi Genç Kuşak Kadın Oyuncusu”gibi pek çok ödülle de başarısını perçinlemeye devam ediyor.

“Seni Kalbime Sakladım” dizisi her Perşembe 20.00’de TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.