Ana sayfa Dizi Haberleri Dramın yeni kraliçeleri! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya, Hayatımın Şansı’nda Şifanur Gül!

Dramın yeni kraliçeleri! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya, Hayatımın Şansı’nda Şifanur Gül!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda ekranda izleyicilerle buluşan yeni dizilerde iki genç oyuncunun dram rollerindeki başarısı dikkatlerden kaçmıyor. Bu isimlerden birisi Bir Küçük Gün Işığı isimli atv dizisinde Seray Kaya, diğeri ise Hayatımın Şansı isimli Fox TV dizisinde Şifanur Gül…

Her iki kadın oyuncu da rollerin hakkını vermelerinin yanı sıra, inandırıcılık noktasında izleyicileri derinden etkiliyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisi sezonun başarılı projelerinden birisi ve pazartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Elif karakterinde izlediğimiz Seray Kaya, bugüne kadar etkili performansları ile bilinen bir isim. Ancak dizideki dram rolünü o kadar başarılı canlandırıyor ki, hayranları Elif karakteri ile bütünleşmiş olduğunu düşünüyor.

Dramın yeni kraliçeleri! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya, Hayatımın Şansı'nda Şifanur Gül! 8

Seray Kaya’nın sezonun başından bu yana ekranda duygu yüklü sahnelerle milyonları etkilediğini biliyoruz. Bir gün kocasını kaybeden ve kendi nüfusuna kayıtlı bir kız çocuğu olduğunu öğrenen Elif’in, o çocuğu korumak için ortaya koyduğu mücadele ekran başındaki annelerin de yüreğini yakıyor… Anneliğin sadece doğurmak olmadığı, çocuğa sevgi ve güven dolu bir hayatı sunmak olduğu gerçeğini de Elif karakteri bir kez daha hatırlattı.

Seray Kaya gibi son günlerde Hayatımın Şansı dizisindeki başarılı bir performans ortaya koyan Şifanur Gül’ün ismi de sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. Alican Yücesoy ile birlikte Fox TV’de çarşamba akşamları yayınlanan Hayatımın Şansı dizisinin kadın başrolü olan oyuncu, rolün hakkını veriyor.

Yonca karakteri kendi doğruları olan ve kendi kararlarını alıp yola devam eden birisi. Kimsenin bir türlü durduramadığı bir karakter ve kızı için de her şeyi yapabilecek birisi olan Yonca, hem cesur hem de güçlü birisi.

2019 yılından bu yana kadar farklı projelerle dikkat çekmiş olsa bile Şifanur Gül ismini izleyiciler Hayatımın Şansı dizisinde daha güçlü bir şekilde konuşmaya başladı.

Dramın yeni kraliçeleri! Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya, Hayatımın Şansı'nda Şifanur Gül! 9

2020 yılında Benim Adım Melek dizisindeki İkra karakterinde de büyük dikkat çeken oyuncu, ayrıca Kırmızı Oda isimli çok sevilen dizide de konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Şifanur Gül ismi 2022 yılında da Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisindeki partneri olarak bir hayli öne çıkmıştı. Netflix’te yayınlanacak olan Terzi dizisinden önce genç oyuncunun Hayatımın Şansı projesi ile popüler olma yolunda önemli adımlar atmakta olduğunu söyleyebiliriz.

Bir dizi hayranı diyor ki “Geleceğin en iyi kadın oyuncularından birisi.”

Bakalım Şifanur Gül kendisinden beklenen bu güçlü çıkışı 2023 yılında da sürdürebilecek mi?