Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinde Mücahit Koçak, Fezai karakteri ile izleyicilerin ilgisini çekiyor!

Gönül Dağı dizisinde Mücahit Koçak, Fezai karakteri ile izleyicilerin ilgisini çekiyor!

tarafından ker_def

Yayına başladığı ilk bölümden itibaren her Cumartesi TRT 1 izleyicilerinin buluşma noktası olan, tiryakileri hızla artarak başarı rekoru kıran Gönül Dağı, kadrosuna dahil ettiği genç oyuncuların yüksek performanslarıyla da izleyicilerin beğenisini topluyor. Gedellili mucit amcaoğullarından Ramazan’ın (Cihat Süvarioğlu) askerlik arkadaşı Fezai rolüyle Gönül Dağı ailesine katılan Mücahit Koçak, başarılı oyunculuğuyla izleyicilerin ilgi odağı oluyor.

56. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Mücahit Koçak’ın canlandırdığı Fezai’nin yaşamından bilinmeyenleri, Gönül Dağı’nın 21 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 83. Bölümünde izleyeceğiz.
Gönül Dağı dizisinde Mücahit Koçak, Fezai karakteri ile izleyicilerin ilgisini çekiyor! 8

“FEZAİ, AİLESİNDEN GÖREMEDİĞİ SEVGİYİ, ŞEFKATİ BU KASABADA BULACAK…”

Fezai’nin iyi kalpli, samimi bir kişi olduğunu, ancak bazen iyi niyetle çıktığı yolda, çeşitli sakarlıklar, patavatsızlıklar yüzünden adeta kendi ayağına basıp düştüğünü belirten Mücahit Koçak, “83. Bölümde onu daha yakından tanıyacağız. Anne kucağından, şefkatinden yoksun büyümüş Fezai. Ayrıca babası ile de bir bağ kurulamamış aralarında. Bence aradığını Gedelli’de bulacak çünkü kasabada tanıdıkları, maddi manevi her şeyi paylaşan, düşen biri olursa onu elinden kaldıran koca yürekli insanlar. Bu insanlar ona da bağrını açacak ve ailesinde bulamadığını bu kasabada bulacak” diyor.

“OLANLARA UZAKTAN DEĞİL, YAKINDAN TANIK OLDUKLARINI HİSSEDİYOR İZLEYENLER…”

Gönül Dağı’nın seyircinin gözdesi olduğunu ve bu başarının kökeninde de samimiyetin yattığını vurgulayan Koçak şunları söylüyor:

“Sokakta karşılaştığımız seyirci her zaman övgüyle söz ediyor diziden. Tanımadığı bir dünyanın insanlarını değil, kendilerine yakın hissettikleri karakterlerin hikayesini izliyorlar çünkü. İlişkiler, duygular, mekanlar, perdeler, masa örtüleri vs. hep bir yerden tanıdık geliyor. Olanlara uzaktan değil, yakından tanık olduklarını hissediyor izleyenler. Bunun başarılmasında bu hikayeleri hayal eden ve kaleme alan senaristlerin başta olmak üzere oyuncu performanslarının katkısı büyük. Kamera önü ve arkasında olabildiğince verimli olmaya çalışıyor herkes. Seyircisinin beklentisi ile dizinin sundukları arasında büyük bir uyum var, haliyle izlenme oranlarının böyle olması kaçınılmaz…”

Gönül Dağı dizisinde Mücahit Koçak, Fezai karakteri ile izleyicilerin ilgisini çekiyor! 9

“DİZİYE ALIŞMAM ZOR OLMADI…”

Mücahit Koçak, Eskişehir Sivrihisar’daki çekimlerin çok güzel gittiğini, diziye 3. Sezonu’nda katılmasına rağmen çok kolay adapte olduğunu ifade ediyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Üçüncü sezonunda dahil oldum projeye, haliyle rayına oturmuş bir işleyiş var. Alışmam zor olmadı. Kış soğuğunun çok zorladığını duydum ama bu kış henüz o denli bir soğuk görmedik. Set programı uygunsa İstanbul Eskişehir arasını hızlı trenle gidip gelmeyi tercih ediyorum. Yolculuk sırasında ve boş zamanlarımda okumak için sırada bekleyen kitapları okuyor, izlemek istediğim filmleri izliyorum. Çünkü İstanbul’da, nedense, bunları yapmak için uygun zaman bulmakta zorlanıyorum.”