Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin reytingleri düşüyor! İzleyiciye göre sebebi çok belli!

Kardeşlerim dizisinin reytingleri düşüyor! İzleyiciye göre sebebi çok belli!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin ikinci sezonunu tamamlamak üzere olan başarılı dizisi Kardeşlerim’de reyting puanları düşüyor. Dizi her ne kadar tüm izleyicilerde ikinci sırada olmaya devam etse de puanları ortalamaya iyice yaklaştı. İzleyici bu durumun sebebinin çok net olduğunu söylüyor.

Cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi ikinci sezonun da sonuna yaklaşıyor. İlk sezonunda reytinglerde birinciliği elden bırakmayan, ikinci sezonda ise tahtını TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptıran Kardeşlerim ikincilikteki yerini iyice sağlamlaştırdı. Ancak reyting puanları düşmeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinin reytingleri, 53. bölümün yayınlandığı 21 Mayıs Cumartesi akşamı ortalamaya iyice yaklaştı. Dizi tüm izleyicilerde ortalamanın üzerinde elde ettiği reytingle ikinci sırada yer aldı. AB ve ABC1’de ise reytinglerde ortalama oranlara doğru gerileyerek üçüncülükler elde etti.. Bu durum izleyicilerin de dikkatini çekiyor.

Kardeşlerim dizisinin reytingleri düşüyor! İzleyiciye göre sebebi çok belli! 7

İzleyiciler tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor. Kardeşlerim’in reyting puanlarının düşmesinin normal olduğunu söyleyen seyirciler sorunun kaynağının yeterince Asiye ve Doruk sahnesinin yazılmaması olduğunu belirtiyor. İzleyiciye göre Kardeşlerim’de yan karakterlere çok fazla ağırlık verildi ve Asiye ile Doruk’un sahneleri iyice azaldı. Reytinglerin yükselmesi için Asiye ve Doruk sahnelerinin daha fazla olması gerektiğini dile getirdi izleyici.

Üçüncü sezonda da devam edecek olan Kardeşlerim dizisi Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu gibi başarılı yanı sıra genç oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi başarılı genç oyuncularıyla da dikkat çeken bir yapım olmaya devam ediyor.

Bu arada Kardeşlerim izleyicisi bu hafta dizinin önemli karakterlerinden biri olan Harika’yı canlandıran Gözde Türker’in ayrılığıyla sarsıldı. Oyuncunun diziden ayrılığının sebebiyle ilgili bir açıklama yapılmazken izleyici Türker’in ayrılığına çok üzüldü. Diğer yandan dizinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Yıldız Kültür katıldı. Yıldız Kültür’ün Kardeşlerim’de dört bölüm rol alacağı belirtildi.