Ana sayfa Sosyal Medya Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı!

Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in bebekleri Kurt Efe dünyaya geldi. Tüm Türkiye’de büyük heyecan yaratan gelişmenin ardından Kıvanç Tatlıtuğ sadece dakikalar içerisinde Twitter’da gündemin birinci sırasına yerleşti.

Türkiye’nin en yakışıklı erkeklerinden biri olarak kabul edilen Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer 2016 yılında Paris’te yaptıkları bir nikahla evlenmişti. Nikahlarından altı yıl sonra çiftin bir oğlu oldu. 2. Sayfa’nın haberine göre; Ulus’taki özel bir hastanede gerçekleşen doğuma Kıvanç Tatlıtuğ da girdi. Ünlü oyuncu oğlunu gördüğü an gözyaşlarına hakim olamadı.

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından da duygu dolu bir paylaşım yaptı. Tatlıtuğ yaptığı paylaşımda “Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” diye yazdı.

Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 15

Kurt Efe’nin dünyaya gelmesinin ortaya çıkmasından sadece dakikalar sonra Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da gündemin zirvesine yerleşti. Yapılan paylaşımlarda hayranları, Kıvanç Tatlıtuğ’un mutluluğunu paylaşırken iyi dileklerini de ilettiler.

Arada dikkat çeken paylaşımlar da vardı. Yapılan paylaşımlardan birinde Kıvanç Tatlıtuğ’un tahtının tehlikeye girdiği belirtilirken bir başkasında Kurt Efe bebeğin, Fahriyet Evcen ve Burak Özçivit’in bebekleri Karan’ı sollayacağı iddia edildi. Bir hayranı Kurt Efe bebeğin doğumuyla ülkenin yakışıklılık seviyesinin arttığını dile getirdi.

Şimdi elbette herkes Kurt Efe bebeğin nasıl göründüğünü merak ediyor. Özel hayatlarının gizliliğine çok önem veren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerini gösterip göstermeyeceği büyük merak merak konusu. Kurt Efe Tatlıtuğ’un doğumunun ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 16 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 17 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 18 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 19 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 20 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 21 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 22 Ülkenin yakışıklılık seviyesi arttı! Bebek doğduğu an Kıvanç Tatlıtuğ Twitter’da TT listesinin zirvesine çıktı! 23