Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde izleyici bir karakterin harcanmasına ağlıyor!

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyici bir karakterin harcanmasına ağlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Şimdiye kadar 12 bölümü izleyici ile buluşan dizinin 13. yeni bölümünü 18 Mart Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV’de bulabilirsiniz. Dizi hayranlarının sosyal medyadaki mesajları ise yine bir masum karakterin harcanmasının kızgınlığı ile dolu…

Akın Akınözü ve Öykü Karayel ikilisini başrolde buluşturan dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Sarp Apak. Genelde komedi rolleriyle hatırladığımız Sarp Apak, bu hikayenin iyi adamı ve gönlünü Asiye’ye açan, onun için her şeyi yapmaya hazır olan Mahir karakterini canlandırıyor. Mahir, izleyicileri gözünde o kadar yüksek bir noktada ki, Asiye’nin kendisini terk eden Cemal’e geri dönme ihtimali bile izleyicileri geriyor.

Mahir karakterinin bu hikayede kazanan değil de harcanan bir karakter olacağına yönelik işaretleri 18. yeni bölümde göreceksiniz. Fragmanların paylaşılmaya başlanması ile birlikte Asiye ve Cemal’in yeniden birleşme ihtimalinin güçlendiğini gören Kaderimin Oyunu hayranları, Mahir’in düştüğü duruma isyan ediyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde izleyici bir karakterin harcanmasına ağlıyor! 7

Dizinin artık can sıkmaya başladığını belirten izleyiciler, “Mahir bu hikayede yanan kişi oldu. Çok üzülüyorum. Asiye’yi bu kadar çok seviyor. Asiye ise halen ilk gün gibi Cemal’e aşık. Mahir gerçeği öğrenirse çok kötü olur” diye yorum bırakıyor.

Asiye’nin bunca yaşanandan sonra yeniden Cemal’e döneceğini düşünen dizinin hayranları bu durumu bir saçmalık olarak nitelendiriyor. Bir dizi hayranı, “Asiye, Cemal sana ne yaptıysa sen onu hak ettin” diye yorum bıraktı.

Yurt dışındaki dizi hayranlarının da yakından takip ettiği Kaderimin Oyunu dizisinin ikinci sezon anlaşması yapıldı. Yani dizi gelecek sezonda da Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Hikayenin nereye gideceği ise herkes tarafından merak ediliyor.

Dizinin 13. yeni bölümünde; duyduklarıyla alt üst olan Gülsüm, Asiye’nin karşısına çıkar. Asiye çok zor bir karar almak durumunda kalır. Mahir her şeyi öğrendiğinde, onları neler bekliyor endişesiyle sıkışmıştır. Cemal, Helin’le sarsılan ilişkisini sorgularken, bir yandan da hataları yüzünden mecbur kaldığı hayatına isyan etmektedir. Çember daralırken, Asiye ve Cemal için kader yine ağlarını örmeye devam etmektedir.

Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını anlatıyor.