Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisi için Hafsanur Sancaktutan’ın mesajı heyecanı artırdı!

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Hafsanur Sancaktutan’ın mesajı heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son dönemde hızlı bir kariyer yükselişi sergiledi ve birbirinden iddialı rolleriyle de geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Oyuncu, geçtiğimiz yıl final yapan Son Yaz dizisindeki Yağmur karakteri ile büyük beğeni toplamıştı.

Hafsanur Sancaktutan, Türkiye’de yayın hayatına başlayan ve ülkemizi bir dizi üretim merkezi haline getirme karlılığı sergileyen Disney Plus’ta yer alan ilk isimlerden birisi olacak. Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı ve Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olarak öne çıkan Kaçış’ın ardından ikinci proje olarak öne çıkartılan Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrolünde yer alıyor.

Hafsanur Sancaktutan bir süredir gündemde yer alan yeni dizisi için heyecanlı ve yaşadığı süreçten de çok memnun. Disney Plus’ın tanıtım gecesine katılan ve güzelliği ile de herkesi büyüleyen genç oyuncu, yeni dizisi için de heyecanlı açıklamalar yaptı.

Her şeyden önce projenin çok gizli tutulduğunu ve sürpriz kaçmaması için spoiler veremeyeceğini anlatan oyuncu, şu sözleriyle heyecanını yansıttı:

“Bizim de Disney’e bir projemiz. Çıkması için biraz daha beklememiz gerekiyor. Çok da spoiler vermek istemiyorum, sır gibi saklıyoruz her şeyi. Sözleşmede öyle. 10 kadar iş programımız var, sonra çekimler bitiyor. Artık yayına biz de gireceğiz.”

Ünlü oyuncunun bu açıklamasının ardından birçok dizi hayranı gelecek hafta tamamlanacak olan çekimlerden gelecek haberleri bekliyor. Dizi için özel bir fragman hazırlığının yapıldığı da biliniyor ve herkes şimdi Dünyayla Benim Aramda dizisinin nasıl bir iş olacağının merakını yaşıyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisi için Hafsanur Sancaktutan'ın mesajı heyecanı artırdı! 7

Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi bir romantik komedi hikayesi. Hafsanur Sancaktutan da bu dizide bir dergide çalışan Sinem isimli karakteri canlandıracak. Demet Özdemir’in canlandırdığı İlkin karakterinin arkadaşı olan Sinem, ilginç bir deneyin ortasında kalacak.

İlkin’in sevgilisi Tolga’nın sadakatini ölçe testinde Sinem ona yardımcı olacak. Tolga karakterinde de Buğra Gülsoy’u izleyeceğiz.