Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisinin hikayesinde Aşk Taktikleri filmiyle benzerlik çıktı!

Dünyayla Benim Aramda dizisinin hikayesinde Aşk Taktikleri filmiyle benzerlik çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmi ile birlikte Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisi uzun süredir konuşulan isimler oldu. Filmin heyecanı azaldı ama Netflix’te hala en çok seyredilen yapımlar arasında bulunuyor.

Demet Özdemir hayranları ise çekimlerine kısa süre içinde başlayacak olan yeni diziden gelecek haberleri bekliyor… Bir romantik komedi hikayesi olan Disney Plus projesi olan yeni dizide üç başrol oyuncusu hikayenin sürükleyici isimleri olacak. Demet Özdemir’in yanı sıra; Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy da en önemli karakterleri canlandıracak. Demet Özdemir’i PR şirketi sahibi İlkin karakterinde izleyeceksiniz.

Buğra Gülsoy ise dizide Tolga karakteriyle yer alacak ve İlkin’in sevgilisi olarak izleyici karşısına çıkacak. İlkin ve Tolga karakterleri ile birlikte Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy uyumu da çok konuşulacaktır.

Hikayeye göre, İlkin sevgilisi olan Tolga’ya onun hiç haberi olmadan bir test yapacak. Bu güven testi üzerinde ilerleyecek olan hikayenin nereye gideceği bilinmez. Ancak bu test etme tavrını izleyiciler Aşk Taktikleri filminden de anımsayacaktır.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin hikayesinde Aşk Taktikleri filmiyle benzerlik çıktı! 7

Demet Özdemir’in canlandırdığı Aslı karakteri, hikayede Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Kerem karakterini elde etmek için arkadaşları ile iddiaya girmişti. Aynı durumu Kerem de arkadaşları ile yaşadı. Ancak bu iddialaşmanın aksine birbirlerini beğenen Aslı ile Kerem, çeşitli taktiklerle birbirlerini test etmek, sınamak için farklı yollar denedi.

Demet Özdemir’in oyunculuk yeteneklerinde bu tür rollerde ne kadar iyi olduğu Aşk Taktikleri ile bir kez daha ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dizide İlkin karakteri, yapacağı güven testi ile sevgilisi Tolga’yı bilinmezlikler içine sürükleyecek. Aşk testleri yapma, aşk taktikleri uygulama gibi konuların yeni dizide de ön planda olacağı anlaşılıyor.

Aşk Taktikleri ile Dünyayla Benim Aramda isimli projelerin hikayesindeki bu benzerlik Demet Özdemir’in karakterlerde benzerlikten kaçınmak için oyunculuk yeteneklerini ortaya koymasına da fırsat sunacaktır.