Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda’nın İlkin’i Demet Özdemir rolüne bakın nasıl hazırlanmış!..

Dünyayla Benim Aramda’nın İlkin’i Demet Özdemir rolüne bakın nasıl hazırlanmış!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merakla beklenen, Disney Plus’ın ikinci orjinal Türk dizisi  Dünyayla Benim Aramda 14 Eylül’de dijital platformda yayına girdi.

Başrollerde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ile Metin Akdülger’i buluşturan diziyi merak eden izleyici yayınlanır yayınlanmaz ilk iki bölümü soluksuz izledi.

Sosyal medyada güzel yorumlar alan dizinin oyuncuları Magnet Qarterly Dergisi için objektif karşısına geçti. Dergi için çok özel pozlar veren dörtlü, çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Dünyayla Benim Aramda'nın İlkin'i Demet Özdemir rolüne bakın nasıl hazırlanmış!.. 8

Dünyayla Benim Aramda’da kariyer sahibi, varlıklı ve çekici bir kadın olan ‘İlkin’ karakterine hayat veren Demet Özdemir rolüne nasıl hazırlandığını şu sözlerle anlattı; “Aslında yaptıklarından çok yapamadıklarına baktım karakterin, nelere neden sustuğunu aslında gerçek korkularının neler olduğunu çözümlemeye çalıştım. Gerçekten zor bir karakter ilkin ama her insan gibi sevgi ile ilgili sınavları var.”

Dünyayla Benim Aramda'nın İlkin'i Demet Özdemir rolüne bakın nasıl hazırlanmış!.. 9

Demet Özdemir, daha önce dizide canlandırdığı karakterle ilgili yaptığı açıklamada, karakterinin her şeyi iyi bildiğini sanan ama bir şey bilmediğinin farkında olmayan birisi olduğuna değinerek, bu karakteri kendisine yakın hissetmediği ve çok da sevemediği itirafında bulunmuştu.

İlk sezonu 8 bölümden oluşan Dünyayla Benim Aramda 3. bölümüyle 21 Eylül Çarşamba günü Disney Plus’ta yayında olacak.