Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisinde çok korktu, itirafı çok duygusaldı!

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisinde çok korktu, itirafı çok duygusaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicileri derinden etkileyen Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dijital dizinin ilk gösterimi 14 Eylül’de Disney Plus platformunda gerçekleştirildi. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ile Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı dizinin yayınlanmasının ardından birçok da yorum yapılmaya başlandı.

İlkin karakterinde ayakları yere sağlam basan bir kadın karakterini canlandıran Demet Özdemir, aslında karakterinin her şeyi iyi bildiğini sanan ama bir şey bilmediğinin farkında olmayan birisi olduğuna değindi. Oyuncu, bu karakteri kendisine yakın hissetmediğini ve çok da sevemediği itirafında bulundu.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisinde çok korktu, itirafı çok duygusaldı! 7

Demet Özdemir için kendisine hiç ısınamadığı bir karakteri oynamak yepyeni bir deneyim oldu. Oyuncu, bu deneyim konusunda katıldığı programda “İlkin’in hatalarını sevdin mi?” şeklindeki soruya şu çarpıcı yanıtı verdi:

“Çok korktum. Sevdim mi, aslında çok sevemedim. Oynaması keyifli olan şey de buydu. Çok kendime benzetemedim. İş anlamındaki hırsını, başarı arzusunu anlıyorum ama ilişki ile olan tavrını, ona dokunuş biçimini çok fazla tutamadım. Zaten çok fazla taraftarı olamadığım bir karakteri oynamak benim için çok daha keyifli. Çünkü birisiyle tanıştım, benim için en keyifli olan buydu. Çok sevemedim ama kendim için de söylüyorum onu tanıdıkça seversiniz, beni tanıdıkça seversiniz. O yüzden İlkin’i tanıdıkça sevdim, karşılaştığımda değil.”

Ünlü oyuncunun çok farklı bir deneyim yaşadığı için memnun kaldığı Dünyayla Benim Aramda dizisiyle ilgili yaptığı açık sözlü ifadeler dikkat çekti. Bu dizide kendisiyle yüzleşme fırsatı da bulduğunu anlatan oyuncu, İlkin’in başına gelenler ve kurduğu oyun ile birlikte yaşadıklarından çok etkilendi.

Hem acıklı hem de büyük yüzleşmeleri ortaya koyan bir karakteri canlandırmakla önemli dersler de çıkartan Demet Özdemir, kendisinden çok farklı bir kişiliği deneyimlemiş olmaktan ise büyük mutluluk duyuyor.