Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda’nın yıldızları Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ilk karşılaşmalarını anlattılar!..

Dünyayla Benim Aramda’nın yıldızları Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ilk karşılaşmalarını anlattılar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Disney Plus’ta 14 Eylül’de izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda aynı zamanda dijital platformun ikinci orjinal Türk dizisi.

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in rol aldığı dizinin oyuncuları Episode TV’de yayınlanan Yasemin Şefik’le Mevzu Aşk programına konuk oldular.

Demet Özdemir, 8 bölüm olarak çekilen ve henüz 3 bölümü yayınlanan diziyle ilgili, “Her hafa sabırsızlıkla beklenip bittikten sonra tekrar izlenebilecek türden bir dizi” şeklinde konuştu.

Senaryonun kendisini çok heyecanlandırdığını ifade eden Demet Özdemir, proje teklifinin nasıl geldiğini ise şu sözlerle anlattı; ” Senaryoyu önce menajerim okudu ve  çok heyecanlandı. Kendisi her şeye heyecanlanan birisi olmadığı için açıkçası bende de merak uyandırdı ve önceliklerim arasına girdi. Senaryoyu okuduktan sonra birkaç gün içinde gidip görüştük, onlar da benim heyecanımı gözlerimde gördüler ve çok hızlı yol aldık.”

Dünyayla Benim Aramda'nın yıldızları Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ilk karşılaşmalarını anlattılar!.. 7

Dünyayla Benim Aramada’da Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakteri ile Buğra Gülsoy’un hayat verdiği ‘Tolga karakteri iki sevgiliyi canlandırıyor.  Demet Özdemir ile bugüne kadar hiç bir projede yer almadıklarını hatta tanışmadıklarını ifade eden Buğra Gülsoy, “Demetle ilk ofiste gördük birbirimizi ve sanki kırk yıldır tanışıyor gibiydik” sözleriyle dikkat çekti.