Ana sayfa Dizi Haberleri Bestemsu Özdemir, Gecenin Ucunda dizisini anlatırken bile heyecanını gizleyemedi!

Bestemsu Özdemir, Gecenin Ucunda dizisini anlatırken bile heyecanını gizleyemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin yeniden başrolde buluştuğu, aynı zamanda yapım ortağı da oldukları Gecenin Ucunda dizisi çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan “Gecenin Ucunda” dizisinde Neslihan Atagül’ü Macide isimli karakterde izleyeceksiniz. İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesinin hikayesini bulacaksınız.

Bestemsu Özdemir, Gecenin Ucunda dizisini anlatırken bile heyecanını gizleyemedi! 8

Yeni dizinin fragmanları etkileyici bir yapımın gelmekte olduğunu gösterirken, dizinin kadrosunda yer alan isimlerden Bestemsu Özdemir de heyecanını saklamadı. Dizinin çok farklı bir yapım olduğunu, senaryoyu okurken bile heyecan duyduğunu anlatan Bestemsu Özdemir, çok iyi bir oyuncu kadrosunun da oluşturulduğundan bahsetti.

Ünlü oyuncu, yeni dizisi hakkında şunları söyledi: “Bir kitap uyarlaması, Gecenin Ucunda adı. Gerçekten çok acayip bir cast var. Hepsini seviyorum, hepsi de arkadaşım. Bence iyi bir iş geliyor. Çok iddialı konuşmayı da sevmiyorum ama senaryoyu da biz soluksuz izliyoruz, bence izleyiciler de aynı keyifle izleyecektir.”

Bestemsu Özdemir, Gecenin Ucunda dizisini anlatırken bile heyecanını gizleyemedi! 9

Dizide Serra isimli zengin bir ailenin şımarık kızını canlandıran Bestemsu Özdemir, herkese güven vermesine rağmen, sürekli arkadan iş çeviren ilginç bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Oyuncu, yeni karakterini de şu sözlerle anlattı: “Serra karakterini canlandırıyorum. Herkesin çok sevdiği, asla şüphelenmediği, sürekli arkadan iş çeviren, çok eğlenceli bir rol.”

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait olan Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.”