Ana sayfa Dizi Haberleri Durum vahim ama onlar çok komik! İşte Çukur dizisinden canınız sıkıldıkça izleyip izleyip gülünecek o sahneler…

Durum vahim ama onlar çok komik! İşte Çukur dizisinden canınız sıkıldıkça izleyip izleyip gülünecek o sahneler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Show TV’nin Çukur dizisinde öyle sahneler var ki dramatik halleri trajikomik hallere dönüştürüyor adeta! Vartolu ve Yamaç’ın birbirleriyle ya da başkalarıyla atışmalarında ortaya çıkan öyle durumlar oluşuyor ki insan ekran başında gülmekten kendisini alamıyor. Zeka yarıştıran iki karakterin yaşanan olay üzerine durumu ti’ye alışları, her bölümde olay oluyor ama bu hafta yayınlanan 21. bölümde öyle sahneler vardı ki resmen gülmekten karnımıza ağrılar girdi.

Sosyal medyada da çokça paylaşılan ve her izlediğinizde bir kez daha gülebileceğiniz o videoları sizler için derledik. Adeta strese birebir bu konuşmalar, dizinin unutulmazları arasına girmeye aday! Tabii bu başarılı performansların sahipleri Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Burak Sergen performanslarıyla, ekran başında diziyi izleyenlere uzun süre unutamayacakları tatta bir iz bıraktılar.

Baykal ve Vartolu arasında geçen o konuşma da diziye damgasını vuran bu anlardan bir tanesiydi. Zira Dejavu kelimesi üzerine dönen muhabbette Vartolu’nun verdiği cevaplar, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. İşte o sahne:

Vartolu’nun yakalanıp Baykal’a getirilmesinden sonra Baykal, önce Vartolu’yu sonra da İdris’in diğer oğullarını öldürme planları yapıyordu ama hiç hesaba katmadığı bir durum yaşandı. Hepsi Yamaç ve Vartolu’nun bir oyunuydu ve Baykal ava giderken avlanmıştı. İşte Vartolu’yu gaz vererek öldürdüğünü sanan Baykal’ın onun ayağa kalkmasıyla şaşkına döndüğü ve Vartolu’nun onunla fena halde dalga geçtiği o sahne de yine çok gülünen sahnelerden biriydi..

Baykal’ın şok içinde kaldığı bu anların devamında ise daha da büyük bir şok dalgası geliyordu! Zira delilikle akıllılığın sınırındaki Yamaç, Vartolu ve Medet, Baykal’a hayatının anını yaşatıyordu! Gazapizm’den Heyecan Yok şarkısı eşliğinde yapılan dans, Baykal’ı şaşkına çevirirken ekran başındakileri de bir hayli güldürdü. İşte o anlar:

Yamaç’ın Vartolu’yu Baykal’a götüreceği o anlarda Medet’in durumun bir plan olduğunu anlamadığı ve Yamaç’a bakakaldığı o anlar da yine dizinin konuşulan bir sahnesi oldu: