Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin ile yeni dizide partner olan Birkan Sokullu yine Masumlar Apartmanı gibi herkesi şaşkına çevirecek!

Ebru Şahin ile yeni dizide partner olan Birkan Sokullu yine Masumlar Apartmanı gibi herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Star TV ekranında Ab-ı Hayat isimli dizide başrolde izleyeceğimiz Birkan Sokullu, yeniden setlere dönecek olmasının mutluluğunu yaşıyor. Kadın başrol oyuncusu olarak Ebru Şahin ile anlaşma yapılmasıyla dizinin önemi bir kat daha arttı.

Ebru Şahin, hem Netflix’te yayınlanacak olan Centilmen isimli sinema filminde Çağatay Ulusoy ile partner oldu hem de Ab-ı Hayat dizisinde Birkan Sokullu ile birlikte yeniden televizyon dizilerine dönüş yapma kararı aldı. Geçen sezon Destan isimli yapımda zorlu bir süreçten geçen oyuncu, aksiyon ve savaş sahneleriyle dolu dizi için büyük emek ortaya koymuştu.

Destan dizisinden sonra Ebru Şahin’in Ab-ı Hayat isimli dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit yazıyor. Hilal Saral gibi etkili bir yönetmen tarafından hazırlıklarına devam edilen dizinin başrol erkek oyuncusu Birkan Sokullu, çok farklı bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hikayeye göre aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşındaymış gibi görünen ve laboratuvar araştırmaları yapan bir bilim insanı Doğan karakterinin etkileyici hikayesi herkesi şaşırtacak.

İlk sahnelerin çekimlerinin Fransa’nın Paris kentinde yapılması beklenen Ab-ı Hayat isimli dizide çok etkili oyuncuların da olması bekleniyor. Ebru Şahin ile partner olmaya hazırlanan Birkan Sokullu da yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak olmanın heyecanı içinde.

Ebru Şahin ile yeni dizide partner olan Birkan Sokullu yine Masumlar Apartmanı gibi herkesi şaşkına çevirecek! 7

İki sezon süren Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakteri ile çok başarılı bir süreç geçiren oyuncu, 6 aylık bir dinlenme sürecinin ardından tekrar setlere dönüş yapacak.

Oyuncu, “Şimdi dinleniyorum. Yakın zamanda ben de döneceğim. Son zamanları dinlenerek geçiriyorum” diye konuştu.

Bir projeyi kabul etmek için stratejik düşünmediğini ve hikayenin içine sinmesinin önemli olduğunu anlatan Birkan Sokullu, “Ben içinde eğlenebiliyor muyum, seviyor muyum, okuduğum şey beni heyecanlandırıyor mu? Daha çok o kısmına bakıyorum. O yüzden çok zor olmuyor benim için. Çok heyecanlandıran şeylerle karşılaştığımda ne istediğimi biliyor oluyorum” diye konuştu.

Oyuncu, Ab-ı Hayat dizisindeki Doğan karakteri ile de Masumlar Apartmanı’ndaki Han’da olduğu gibi yine bambaşka bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkma fırsatı elde etmiş olacak.

Farklı karakterler ile hayranlarının karşısına çıkmayı kendisine ilke edinen ve çok farklı bir karakter ile daha yeniden televizyon ekranına dönecek olan oyuncu, başarılı bir strateji izlemesiyle de dikkatlerden kaçmıyor.