Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Çeşmioğlu İki Aile’den sonra aynı hissi Tutunamayanlar’da buldu!

Ece Çeşmioğlu İki Aile’den sonra aynı hissi Tutunamayanlar’da buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu,son günlerde magazin basınında Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez ile yaşadığı aşkla konuşuluyordu. Ünlü oyuncu artık işi ile daha çok anılacak. Zira Tutunamayanlar dizisinde İrem karakteri ile ekrana dönüş yaptı.

Çeşmioğlu daha önce İki Aile isimli komedi yapımında rol almıştı. Oyuncu, bir absürd komedi olarak ortaya çıkan Tutunamayanlar dizisinde de ayrı bir heyecan yaşadığını söyledi.

Oyuncu, “Bir komedi dizim var, ‘İki Aile’ ve çok eski bir dizi. O yüzden ekstra bir heyecanım var. Çok özlemişim, çok eğleniyorum. Sonucu da sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Zengin bir aile kızı olan İrem’e hayat veren Çeşmioğlu, 7 Ocak Salı akşamı hayranları ile TRT1 ekranında buluştu. İlk bölüm performansı beğeni toplarken, reytinglerde AB ve ABC1 gruplarında 2.olan Tutunamayanlar, önemli bir çıkışa imzasını attı.

Ece Çeşmioğlu İki Aile'den sonra aynı hissi Tutunamayanlar'da buldu! 7

Peki İrem kimdir?

İrem (Ece Çeşmioğlu): Zengin bir ailede dünyaya gelen İrem, babasının her şeyi kaybetmesiyle sıfırdan bir hayat kurmak için çabalar. Babasının kötü şöhreti yüzünden bir türlü iş bulamayan İrem’in hayatı yine böyle bir iş görüşmesinde tanıştığı Tarık’la beraber değişir. Tarık sayesinde bir iş ve kalacak bir yer bulan İrem Tarık’ın yaşadığı mahalleye taşınır ve mahallenin kitap kafesinde çalışmaya başlar.