Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Çalhan ile Kaan Mirac Sezen yeni favori dizi çifti olma yolunda ilerliyor!

Ecem Çalhan ile Kaan Mirac Sezen yeni favori dizi çifti olma yolunda ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisinin iki genç oyuncusu son dönemde sosyal medyada öne çıkmaya başladı. Dizide Ali karakteri ile yer alan Kaan Mirac Sezen hemen izleyicileri etkilemeyi başardı.

Tozluyaka dizisinde Cemre karakteri ile izlediğimiz Ecem Çalhan da son dönemde yer aldığı projelerle dikkatleri çekiyor. Kuzey Yıldızı dizisindeki başarılı performansı ile öne çıkan Ecem Çalhan, bu yaz döneminin etkili çıkış yapan Tozluyaka dizisiyle de konuşulmaya başlandı.

Ecem Çalhan ile Kaan Mirac Sezen’in canlandırdığı Cemre ile Ali karakterleri de yaz döneminin favori olmaya aday çiftlerinden birisi olarak görülüyor.

Ecem Çalhan ile Kaan Mirac Sezen yeni favori dizi çifti olma yolunda ilerliyor! 8

Sosyal medyada AlCem etiketi açıldı ve birçok dizi hayranı ikili hakkında güzel yorumlar paylaştı. Yeni dizi çiftinin birbirleri ile uyumlu olduğunu düşünen izleyiciler, iki genç oyuncunun performansını da başarılı bulduklarını belirtiyor.

Tabii ki bu çift herkes tarafından tam olarak benimsenmiş değil. Bazı izleyiciler olumlu yorumlar yapıyor ama bazı izleyiciler de Ali ile Cemre karakterlerinin çok da iyi uyuşmadığı düşüncesini paylaşıyor.

Pazartesi akşamları en iyi reytingleri alarak öne çıkan Tozluyaka dizisinde Ali ve Cemre’nin macerasını izleyiciler yakından takip ederken, sosyal medyada ise AlCem etiketi üzerinden binlerce yorum yayınlanmaya devam ediyor.

Ecem Çalhan ile Kaan Mirac Sezen yeni favori dizi çifti olma yolunda ilerliyor! 9

Ecem Çalhan ve Kaan Mirac Sezen için bu durum popüler olma yolunda ilerledikleri anlamına da geliyor.

Bir izleyici, “Tozluyaka dizisinin en iyi karakterleri ve en iyi çifti” diyerek yorumda bulundu. Birçok izleyici de iki genç oyuncuyu öven yorumlar yapıyor.