Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı çatırdıyor mu? Çatı Katı Aşk dizisi için beklenmeyen bir değişiklik daha ortaya çıktı!

Çatı çatırdıyor mu? Çatı Katı Aşk dizisi için beklenmeyen bir değişiklik daha ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun eğlenceli romantik komedi türündeki yapımlarından birisi olan Kanal D’nin Çatı Katı Aşk dizisi, hikayesi, oyuncuları, renkli kostümler, eğlenceli ve komik maceralarıyla ekranı da şenlendiriyor. Dizinin keyifli hikayesinin yanı sıra, oyuncuların ve teknik ekibin çabası da ekran önünde görülüyor. Romantik komedi dizilerinin yeni sezonda diğer diziler karşısında zorlu sınavı yakında başlayacak!

Genelde yazın başlayan dizilerin en zor zamanı Eylül’ün ilk haftaları. Zira, fazla dizinin olmadığı yaz sezonunda hafta içi yayınlanan romantik komediler, sezon başlayınca ağır ve iddialı dizilerin altında ezilmesin diye Cumartesi veya Pazar günlerine alınıyor genelde. Çatı Katı Aşk dizisi de geçtiğimiz günlerde benzer bir değişikliği yaşadı.

Aslında aynı kanalda yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisi daha iddialı olduğu için Perşembe gününe alındı. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Nilperi Şahinkaya’nın oynayacağı dizi, Çatı Katı Aşk’ın yerine geliyor. Çatı Katı Aşk dizisi de Cumartesi’ye alındı.

Çatı çatırdıyor mu? Çatı Katı Aşk dizisi için beklenmeyen bir değişiklik daha ortaya çıktı! 7

Diziyle ilgili bir başka gelişmenin de kamera arkasındaki bir değişiklik olduğu öğrenildi. Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in yer aldıkları dizinin yönetmeni de değişiyor!

Mia Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Barış Yöş ve sonrasında da Fehmi Öztürk yapmıştı. Tekrar bir yönetmen değişikliği yaşandığı bilgisini veren Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, projeyi artık Şenol Sönmez yönetecek.

Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle yeni gününde Cumartesi 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek. Aynı gün Kuzey Yıldızı, Zümrüdüanka ve Kalk Gidelim dizileri de ekranda olacak.

Bakalım dizinin reytingleri, yeni sezonu göğüslemeye yetecek mi?