Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek’in sosyal medyada kime mesaj gönderdiği merak konusu oldu!..

Ecem Erkek’in sosyal medyada kime mesaj gönderdiği merak konusu oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; yeni sinema sezonunun şimdiden en çok konuşulmaya başlanan komedisi Müjdemi İsterim adlı sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Ecem Erkek sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla merak uyandırdı.

Ecem Erkek, instagram sayfasından yayınladığı fotoğrafın altına uzun bir yazı kaleme aldı. Erkek paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Burdan konuşmayı çok sevmiyorum ben bilirsiniz . Memleket meselelerini de başka şeyleri de … muhattabım burda değil çünkü her ikisinde de .. Muhattabımla meselemi halledeyim isterim .Aracı sevmem . Çünkü derdimi benim sesim ve gözlerimden daha iyi hiç bir araç anlatamaz bilirim. Burda bir prens ya da prenses gibi davranan, milletin, önünde ‘delikanlı abim ya da ablam ‘ diye eğildikleri insanların hayatlarında hiç de öyle olmadıklarını görünce de burda konuşmaktan vazgeçmiş olabilirim.

Ecem Erkek'in sosyal medyada kime mesaj gönderdiği merak konusu oldu!.. 7

Söyleyecek sözüm var ama gözlerinin ta içine bakarak söylemeyi tercih ediyorum. Çünkü korkmuyorum. Saklanmıyorum. Burdan konuşmak biraz saklanmak gibi de … e şimdi noldu da bugün burdan konuştun diyeceksin  konuştum çünkü bi tek bundan anlayan gözlerimin içine bakmaya cesareti olmayan korkak bir muhattabım var.”

Kısa sürede çok sayıda yorum alan oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, “Mesajın sahibine umarım ulaşmıştır” şeklinde pek çok yorum yapıldı. Bazı takipçileri ise oyuncunun bu paylaşımı ile kime mesaj gönderdiğini merak etti.