Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, bu kadar başarılı olmasının altındaki kişisel sırrını ilk kez açıkladı!

Demet Özdemir, bu kadar başarılı olmasının altındaki kişisel sırrını ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yıllarda öyle büyük bir popülerlik elde etti ki, sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde tanınan birisi haline geldi. Yurt dışına çıktığında sokakta kendisini tanıyanların sayısının arttığını da belirten oyuncu, en son Dünyayla Benim Aramda isimli dizi ile gündemde yer alıyor.

Erkenci Kuş isimli proje ile büyük çıkış yakalayan, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra da Disney Plus ile anlaşan oyuncu, son projesiyle de yine hayranlarını mest etti. Dünyayla Benim Aramda, 8 bölümlük bir proje ilk 5 bölümü yayınlandı. Buğra Gülsoy ile dizide partnerlik yapan Demet Özdemir, rol arkadaşı ile Onedio platformunun youtube kanalındaki programa katıldı.

Hayranlarının yolladığı soruları yanıtlayan Demet Özdemir, işinde başarılı olmasının kendisindeki hangi alışkanlık ile örtüştüğü sorusuna yanıt verdi. Küçüklüğünden bu yana insanları izlemeyi, gözlem yapmayı sevdiğini dile getiren oyuncu, çevresinde neler olup bittiğini anlamaya çalıştığını ifade etti.

Şöhret olmasının ardından artık çok dikkat çekmesi nedeniyle bu gözlem yapma fırsatını sıklıkla kullanamasa da Demet Özdemir, sürekli çevresinde neler olup bittiğini anlamaya çalışan bir alışkanlık sahibi birisi… Oyuncu, gözlem yeteneği konusunda şunları anlattı:

“Çocukluğumdan beri gözlem yeteneğim gelişiyordu, onu hissediyordum kendimde. Zaman geçtikçe iş yükün artıp, daha da fazla mesai alıyor ya bu sektör senden… Şimdi diziyi bitirdik, bunun lansmanı var, başka bir işe gidiyorum, reklam filmine gidiyorum, daha çok zamanımı alıyor bu. Ve daha çok insan tanımaya başlıyorum ve hep değişiyor bu insanlar. Gözlem yeteneğim artık had safhada. Ama bu çok arttı, rahatsız edici derecede arttı.”

Demet Özdemir, gözlem yapma konusunda kendisini ve bedenini çok zorladığı bir noktada olduğundan bahsetti. Oyuncu, bunu bir başarı kriteri olarak görmese de şimdiye kadar aldığı kararlara bakıldığı zaman bu gözlem yeteneğinin kendisine sunduğu avantajları kullandığı da anlaşılıyor.