Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’ya övgü sırası rol arkadaşlarında! Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başarısı işte bu ruhta gizli!

Oktay Kaynarca’ya övgü sırası rol arkadaşlarında! Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başarısı işte bu ruhta gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölümleri o kadar büyük beğeni topladı ve o kadar da iyi reytingler elde edildi ki, dizinin şimdiden uzun yıllar sürebilecek bir proje olduğu konusunda birçok kişi hemfikir…

Oktay Kaynarca hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı dizide Cezayir Türk karakteri ile üçüncü kez bir karakteri fenomen haline getirme yolunda ilerliyor. Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır, ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli ve şimdi de Cezayir Türk karakterleri ile oyuncu, oyunculuk kariyerinin zirvesinde yer almaya devam ediyor.

Oktay Kaynarca’yı rol arkadaşları da övüyor ve dizinin elde ettiği büyük başarıdaki hakkını teslim ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Kurban Baba karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Ali Seçkiner Alıcı, Oktay Kaynarca’nın rolün hakkını veren bir performans ortaya koyduğunu söyledi.

Oktay Kaynarca'ya övgü sırası rol arkadaşlarında! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başarısı işte bu ruhta gizli! 9

Cezayir karakterinin iki kadının arasında kaldığını belirten Ali Seçkiner Alıcı, şöyle konuştu: “Cezayir çok büyük arafta. Bir kere iki kadın var, iki ayrı yaşam var. İkisi de değerli onun için. Cezayir’in işi zor, başa çıkması gereken çok şey var. Karakter olarak bütün bunların altından kalkabilecek bir profil olarak sunuluyor bize.”

Oktay Kaynarca’ya bir başka övgü de Ziya Kürküt’ten geldi. Dizide canlandırdığı Ziya karakteri ile öne çıkan oyuncu, çok farklı ve sürükleyici bir hikayenin içinde olduklarından bahsetti.

Tecrübeli oyuncu, dizinin kendisi için de birçok sürprizler taşıdığına değindi ve şöyle konuştu: “Bizim için de sürprizleri olan bir hikayenin içinde buluyorsunuz kendinizi. Oyuncu olarak bu mekanda, bu senaryoda, bu sürprizler içinde, bu bilinmezler içinde olmak çok keyifli ve bir heyecan veriyor insana.”

Oktay Kaynarca'ya övgü sırası rol arkadaşlarında! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başarısı işte bu ruhta gizli! 10

Cezayir Türk karakterinin vatan tutkusu olan birisi olduğundan bahseden Ziya Kürküt, Oktay Kaynarca’nın başarısına da dikkat çekerek, şu açıklamayı yaptı:

“Vatan tutkunu, vatan aşığı birisi. Aynı zamanda sert birisi, aynı zamanda romantik, çok duygusal, çok sert, acımasız, güçlü ama bir o kadar da çok naif, çok mükemmel bir karakter bence. Bir oyuncunun oynamak isteyeceği çok güzel bir rol. Oktay da onu çok güzel oynuyor zaten, hakkını veriyor.”

Dizinin bu kadar başarılı olmasının en önemli isimlerinden birisi hem yapım ortağı hem de yönetmenliği yürüten Onur Tan oldu… Uzun yıllardır Oktay Kaynarca ile birlikte projeler yapan ve aynı zamanda şirket ortağı olarak da yapımcılık tarafında adım atan Onur Tan, dizide kötü bir karakter olmadığını söyledi.

Oktay Kaynarca'ya övgü sırası rol arkadaşlarında! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başarısı işte bu ruhta gizli! 11

Onur Tan, “Benim zaten kendi drama anlayışımda kötü karakter yoktur. Ben kötüyüm diyen bir insanı sokakta görmediğim gibi, en son Şirinler’deki Gargamel’i görmüştüm, ben kötüyüm diyen. Bizde hep haklı insanlar ama çıkar uyuşmazlıkları var. Kadınlar karşı karşıya geldiklerinde, kötü bir kadın yok. Ancak asaletle samimiyetin savaşını göreceksiniz. İzleyicinin kimisi asalet boyutunu tutarken, kimisi samimiyeti tutacak” diye konuştu.

Onur Tan’ın bu yaklaşımı da dizideki karakterlerin öne çıkması, sürprizler yapması ve izleyicilerin duygu karmaşası içinde sürüklenmesini sağlayan öğelerden birisi olarak gözüküyor.